Forskning Find musikfestivaler Mere om eskapisme og mindre om musik - OLPRO >
Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Forskning finder musikfestivaler mere om eskapisme og mindre om musik

Forskning finder musikfestivaler mere om eskapisme og mindre om musik


2 minutters læsning

På trods af den sociale medie-ængstelse, der følger efter meddelelsen om en overskrift på de britiske topmusikfestivaler, ifølge forskning fra den britiske campingproducent www. OLPRO , det er ikke musikken, der holder folk tilbage. Det er den indre hippy i os alle, at festivaler slipper løs, så vi kan leve enkelt, i et samfund og uden ansvar.
OLPRO teamet gik til ti festivaler i 2013, hver af dem tilbyder en anden vifte af musik og indhold, der appellerer til alle fra familier til heavy metal-fans. OLPRO talte med over 10001 festivalgæster og konstaterede, at 90% var der for at glemme det virkelige liv snarere end at se en bestemt kunstner. Interessant nok indrømmede de fleste af de adspurgte kun 50% af deres vågne tid på at nyde musikken med at drikke, spise, feste og være sammen med venner og familie lige så vigtigt.

Af de spurte, der var rejst i løbet af et gabelt år, sagde 95%, at en festival mindede dem om enkelheden i livet som backpacker. Det ser ud til, at folk længes efter et afdæmpet liv, hvor de eneste bekymringer er, hvor du skal sove, og hvad du vil spise.

40% af OLPRO talte med om, at de er begyndt at campere på andre tidspunkter af året for at gendanne følelsen af ​​at være på en festival, selvom flertallet aldrig gik på camping som børn. Som kommentar til deres konklusioner OLPRO MD Daniel Walton:

”Festivaler minder folk om deres barndom - de store cirkuslignende telte, messeområder, underholdere, boder og sideshow, bobler. I et par dage kan de glemme deres job, deres ansvar, som minder dem om, hvordan de følte det, før de voksede op. Musikken ser ud til at være sekundær til eventyret.”

«Tilbage til bloggen