OLPRO Beach Hut >
Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO Beach Hut


3 minutters læsning

16. marts 2014

Vi leder altid efter måder at gøre dage væk og ferie endnu bedre på. Vores Beach Hut tager dette endnu længere. Nu behøver du ikke engang at være en autocamper for at nyde denne innovation. Du skal bare nyde stranden ... det er faktisk et så godt produkt, at du ikke engang har brug for en strand.

Beach Hut ser fantastisk ud på stranden (Du kan se flere billeder på www. OLPRO Co.uk), men det ser også godt ud i haven.

Den OLPRO Beach Hut har været en idé for engang, men vi planlagt en lancering til dette forår til Beach Hut og her er det.

Ideen var at skabe noget, som en voksen kunne stå i, i modsætning til de irriterende små strandhuler, ville holde stole, være noget, der kunne beskytte børn mod solen, have kroge til hængende håndklæder og ville…. pop op!

Så det er helt transportabelt. Vi ønskede at gentage den traditionelle Beach Hut, men har det, at du kunne tage det med dig hvor som helst. At have udseendet stadig.

Vi ønskede også at sikre, at det var UV-beskyttet og vandtæt ... og det måtte ligne en traditionel britisk strandhytte.

Efter mange års design af arbejdssystemet har vi noget, vi er meget glade for. OLPRO Beach Hut kommer i en 80 cm taske. Pakk toppen op, træk Beach Hut ud, og den dukker op. Træk hjørnet ud og læg det støt på jorden.

Hvis det er på sand, kan du bruge sandlommerne - fyld dem med sand, og de alene vil holde Beach Hut på plads.

Det er perfekt som omklædningsrum.

Der er kroge på indersiden til at hænge håndklæder og lommer til opbevaring af værdigenstande.

Der er masser af plads til tasker, tøj og kurser til strandstole til at komme ud af vinden og sandet, mens du spiser.

Bagsiden af OLPRO Beach Hut har et vindue, der kan lukkes, men betyder, at du kan se rundt eller lukke det for at skifte.

Foruden sandlommerne leveres Beach Hut med hængende punkter og også med guyliner, så det kan hænges ud på græs.

Den fås i tre farver (blå, gul og rød - vises ikke her). Det er UV +35 beskyttet og vandtæt og pakker forbavsende ned i netop dette:

For at sætte se videoen om den bliver sat op - og blive udsat se besøg www. OLPRO og du kan se, hvor enkelt det er.

Beach Hut er perfekt at placere langs strandvæggen eller til brug med børn eller bare sidde i haven. Den leveres endda med baldakinstænger og baldakin for at give ekstra dækning foran.

For mere information, besøg vores hjemmeside på www. OLPRO eller e-mail os på sales @ OLPRO

«Tilbage til bloggen