Outdoor Trade Show 2013 - OLPRO >
Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Outdoor Trade Show 2013


3 minutters læsning

Om to uger udstiller vi på Outdoor Trade Show i Stoneleigh. Dette fantastiske show er en begivenhed, der er besøgt af det bedste af fritidshandelen, så campingbutikker, campingvognsforhandlere og klatre-, gåture- og udendørstøjbutikker. Mange af de nationale virksomheder deltager nu i den tredages begivenhed, der løber fra søndag til tirsdag.

Søndag er en god dag, fordi en masse uafhængige besøger, hvor detailhandleren / ejeren ikke kan være væk i løbet af ugen, og mandag og tirsdag ser de bedste købere i branchen komme til at se på mange af de bedste producenter i branchen. Der er mærkbar fravær. Nogle af teltproducenterne viser ikke på Stoneleigh og har deres egne shows i nærheden.

Dette gøres ofte og krediteres, så andre ikke kan kopiere deres produkter eller se, hvad de er ved, men i virkeligheden er industrien lille nok til, at alle ved, hvad alle andre har op til, og hvis du ikke gør, er der altid en villig til at fortælle dig.

Dette er første gang, vi vil have været under arrangementet, og vi ser meget frem til det. Såvel som vores nuværende sortiment af produkter - telte, såsom Knightwick , Martley og Wichenford Witley Windbreak viser vi nye produkter til arrangementet.

Vi har en ny telt rækkevidde, kaldet OLPRO Cocoon serien, som består af to nye telte til 2014 og disse vil blive vist for første gang på OTS. Alt, hvad vi kan sige, er, at de er grønne - men de er ikke kun en grøn! Du ser snart nok, og vi planlægger en forhåndsvisning før showet.

Vi lancerer også tre nye kemiske produkter til at sidde sammen med vores meget hurtige salg af kemikalier til campister og campingvogne.

Dette inkluderer Travel Wash - et fantastisk vaskeprodukt med koldt vand til folk overalt, wash & proof og spray & proof - hurtig og nem at bruge genbeskyttelsesprodukter.

Vi får vores nye Caravan Covers, en ny serie af belysning, og vi annoncerer også et helt nyt Melamine design, der lanceres til jul - det vil være tilgængeligt fra november og frem. Alt, hvad vi kan sige, er, at det vil blive kaldt Bewdley-sættet og vil gå med OLPRO Cocoon-række telte - igen for at sikre, at du matcher din campingoplevelse.

«Tilbage til bloggen