Witley Windbreak Family Camping Windbreak fra OLPRO >
Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Witley Windbreak Family Camping Windbreak fra OLPRO


2 minutters læsning

Denne weekend var vi væk på Shrewsbury autocamper-show, hvilket var fantastisk. Det gav os også en anden mulighed for at bruge familiens telt til Wichenford 8, som er et fantastisk telt for os fem og denne weekend, en inlaw. Teltets konfiguration betyder, at det er let at rumme gæster.

Det gav os også en chance for at sætte den fantastiske Witley windbreak op, som alle på webstedet omkring os stødte på og kommenterede. Med det unikke Witley design, som du kan se mere af på www.olproshop.com, vindvinden kommer i enten 7-polet eller 5-polet variation.

Den 5 pol er 12 fod lang og den 7 pol er 18 fod lang.

I vores tilfælde brugte vi den 7 fods, som gav os derefter masser af plads foran teltet til at lægge et bord og stole - perfekt til morgenmad om morgenen i betragtning af hvor varmt denne weekend var. Det var fantastisk at sidde udenfor og spise alfresco.

En masse mennesker har lagt den OLPRO telt interval ned som glamping og efter at have haft en anden weekend væk i Wichenford jeg havde definetly enig. Syet teltbund, tyk 5000 HH stof, og matchende læhegn, soveposer og Melamine - plus pop up OLPRO WC (stor for børn) var det en definate hjem hjemmefra.Med dette fantastiske vejr, der skal vare hver weekend, er vi nu væk og leder efter dem alle. Se mere på www.olproshop.com.

«Tilbage til bloggen