Hvem er OLPRO og hvad gør vi? >
Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Hvem er OLPRO og hvad gør vi?


4 minutters læsning

Først offentliggjort tilbage i 2013.

Vi laver nogle temmelig funky udendørs ting til en bestemt. Begyndte for 3 år siden, da jeg forlod ansættelse af andre, begyndte vi at designe og drømme op ting, der ville gøre det mere sjovt at være i naturen.

Der er nu 9 af os i teamet, og vi vokser hele tiden.

Ud over campingverdenen har vi også folk i teamet fra tøj og fra markedsføring. Vi ser altid på, hvad vi kan udvikle, eller hvad vi kan gøre, der ikke allerede er derude. Dette har ført os ned ad nogle forskellige stier, men vi er altid op til at udforske nye ideer.

Vores eksponering på sociale medier har hjulpet (21.000 følgere på Twitter), da vi får gode feedback fra venner og tilhængere.

Vi er virkelig kendt for Melamine . Vi designer og producerer derefter nogle fantastiske Melamine designs til folk, der ønsker noget moderne og cool. Vores Berrow Hill Melamine sælges over hele verden nu og er blevet præsenteret i mange medier samt vundet en række priser. Det er et fantastisk sæt, der skildrer camping, campingvogne, udendørs dyreliv og træ! Efter Berrow Hill lancerede vi Bewdley, der er lavet til gartneren.

For nylig lancerede vi vores Eat Out sæt. Dette er vildt. For en gangs skyld ønskede vi at sammensætte et sæt, hvor alt i kassen var anderledes. Så den, der køber Eat Out Melamine , får 16 forskellige produkter - 8 plader, 4 skåle og 4 krus, men alle med forskellige ætsninger på tværs af dem.

Alle elsker Eat Out , som for nylig blev vist i Jamie Olivers-magasinet.

Væk fra Melamine laver vi telte.

Igen gør vi ikke kedelige ting.

Vores familie serie af telte har coole tre farve designs og specielle designfunktioner lavet til familier. Vi har vundet priser i den nationale presse 2 år, der kører nu for teltdesign og arbejde med flere festivaler. Vores nye Cocoons vandt årets festivaltelt for fire kajpladser og med funktioner som det aftagelige panel og mørkere soveområder blev vi ikke overrasket.

Vi slår lejr hele tiden, så disse telte får en masse test, og vi finjusterer dem meget inden lanceringen.

2015 se lanceringen af ​​vores Martley 2.0 og Wichenford 2.0 telte. Mere om disse i de kommende måneder.

Et produkt, vi ikke så komme med det samme, var Pop Up Beach Hut. Denne fantastiske Beach Hut i fuld størrelse, du kan tage med dig hvor som helst! Den kommer i en 80 cm taske, og alt hvad du skal gøre er at tage den til stranden - åbn den op og voila! Du har et sted at slappe af og holde børnene ude af solen.

Vi er blevet kendt for vores Beach Hut og igen, det er blevet set på en masse tv og i en masse magasiner. Vi har også haft nogle gode e-mails og fotos fra folk, der har fundet alle slags skøre anvendelser til dem. Senest har det været en regelmæssig funktion på Lorraine i Benidorm.

OLPRO er også blevet berømt (i vores eget badevand) for at lave nogle smukke smarte kemikalier, herunder bund & top PLUS, som er et alt i et toiletkemikalie og skyl, stærkt koncentreret og i en måleflaske - så for campister og campingvogne, du har brug for tag kun en lille flaske væk - snarere end to store flasker. Det sparer penge, tid, plads og kræfter.

Og hvis alt det ikke var nok, laver vi også soveposer, windbreaks, teltpinde, tasker og dæksler til alle mulige campingtilbehør, forteltetæpper, teltæpper, belysning og tilbehør til campingvogne.

Og endelig i 2014/2015 er vi blevet den eksklusive distributør af Happy Camper-tilbehørssortimentet fra Unikia i England og til Safire Roaster. Dette er to meget OLPRO produkter, den første fra Norge og Safire fra Sydafrika.

Du kan se hele udvalget af OLPRO på http: // www. OLPRO

Fordi vi er temmelig funky, sælger vi kun til ligesindede, så der er masser af steder, hvor du ikke kan købe vores produkter. Hvis du har brug for at finde et sted, så mail os eller ring til os, så hjælper vi meget. Vi leverer over 150 forhandlere og mange med flere butikker, så vi bør finde nogen i nærheden af ​​dig.

Hvis du ønsker at sælge vores produkter, så kontakt os også, så taler vi med glæde videre om, hvad vi gør, og den support, vi kan give forhandlere.

«Tilbage til bloggen