null
×
tæt
Tilgængelighed

Tilgængelighed

OLPRO er forpligtet til at levere en tilgængelig oplevelse for hele offentligheden, uanset handicapstatus.
 
Online tilgængelighedy
 
I tilfælde af at en bruger med et handicap oplever tilgængelighedsproblemer med vores websted eller andre produkter og tjenester, bedes du underrette os ved at sende en e -mail til sales@olpro.co.uk, angiv venligst arten af ​​tilgængelighedsvanskeligheden, herunder webadressen (eller et andet produkt eller en tjeneste), der kan have givet en tilgængelighedsproblem.
 
Tredjepartsprodukter
 
OLPROs websted viser produkter, der er fremstillet af tredjeparter. OLPRO fremsætter ikke erklæringer med hensyn til tilgængelighed af tredjepartsprodukter og er ikke i stand til at afhjælpe tilgængelighedsbarrierer for sådanne produkter.
 
Tilgængelighedsfunktioner
 
En række tilgængelighedsfunktioner er blevet udviklet for at gøre webstedet brugervenligt for alle. Følgende funktioner forbedrer navigationen for skærmlæserbrugere, tastaturnavigering og brugere af kun tekstbrowsere.
 
Genveje til navigation
Øverst på hver side er en kort menu, der giver dig mulighed for at hoppe direkte til de vigtigste dele af siden, herunder hovedindhold og navigation.
 
Billeder
De fleste indholdsbilleder, der bruges på dette websted, indeholder beskrivende alt -attributter. Rent dekorativ grafik indeholder tomme alt -attributter.
 
Søg
En søgefunktion er tilgængelig på hele webstedet for at hjælpe dig med at finde produkter.
 
Yderligere assistance
I nogle tilfælde skal du muligvis også gennemgå tilgængelighedsfunktionerne i din browser for at forbedre tilgængeligheden af ​​webstedet. Sådan får du vist tilgængelige tilgængelighedsfunktioner på:
 
Microsoft Edge, Klik her.
Google Chrome, Klik her.
 
 
Feedback
 
Vi arbejder altid på at sikre, at vores websted, produkter og tjenester er tilgængelige for alle kunder og offentligheden, herunder personer med handicap. Hvis du har spørgsmål eller feedback om vores tilgængelighedssupporttjenester, bedes du kontakte sales@olpro.co.uk

Rul til toppen