null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Tilgængelighed

Tilgængelighed

OLPRO er forpligtet til at give en tilgængelig oplevelse for hele offentligheden, uanset handicapstatus.
 
Online tilgængelighedy
 
I tilfælde af at en bruger med et handicap oplever tilgængelighedsproblemer med vores hjemmeside eller andre produkter og tjenester, bedes du give os besked ved at sende en e-mail til sales@olpro.co.uk, angiv venligst arten af ​​tilgængelighedsvanskeligheden, herunder webadressen (eller andet produkt eller tjeneste), der kan have udgjort en tilgængelighedsudfordring.
 
Tredjeparts produkter
 
OLPROs hjemmeside viser produkter, som er fremstillet af tredjeparter. OLPRO fremsætter ingen erklæringer med hensyn til tilgængeligheden af ​​tredjepartsprodukter og er ikke i stand til at afhjælpe tilgængelighedsbarrierer på sådanne produkter.
 
Tilgængelighedsfunktioner
 
Der er udviklet en række tilgængelighedsfunktioner for at hjælpe med at gøre hjemmesiden brugervenlig for alle. Følgende funktioner forbedrer navigationen for brugere af skærmlæser, tastaturnavigation og brugere af browsere med kun tekst.
 
Navigationsgenveje
Øverst på hver side er en kort menu, der giver dig mulighed for at hoppe direkte til de vigtigste dele af siden, inklusive hovedindhold og navigation.
 
Billeder
De fleste indholdsbilleder, der bruges på dette websted, indeholder beskrivende alt-attributter. Rent dekorativ grafik inkluderer tomme alt-attributter.
 
Søg
En søgefunktion er tilgængelig på hele webstedet for at hjælpe dig med at finde produkter.
 
Yderligere assistance
I nogle tilfælde skal du muligvis også gennemgå tilgængelighedsfunktionerne i din browser for at forbedre tilgængeligheden af ​​webstedet. For at se de tilgængelighedsfunktioner, der er tilgængelige på:
 
Microsoft Edge, Klik her.
Google Chrome, Klik her.
 
 
Feedback
 
Vi arbejder altid på at sikre, at vores hjemmeside, produkter og tjenester er tilgængelige for alle kunder og offentligheden, herunder personer med handicap. For spørgsmål eller feedback om vores tilgængelighedssupporttjenester, kontakt venligst sales@olpro.co.uk

Rul til toppen