null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
tilbehør

tilbehør

sidebjælke:
 • Pløkketrækker olpro

  OLPRO

  Peg puller

  19 kr.
  47 kr.

  Dagene med at bruge dine hænder til at grave nedgravede pløkker ud, mens du pakker dit telt eller fortelt, er forbi! Vi har skabt OLPRO Peg Puller, et enkelt design med store muligheder. bare hægt toppen af ​​pinden og træk den op af jorden.

Tilbehør til din campingtur

Tag et kig på vores brede udvalg af tilbehør lige fra køretøjsovertræk, campingkemikalier til soveposer. Der er tilbehør til alle. 

Om du har brug for yderligere opbevaring til mudrede støvler, teltpløkker for at holde alt sikkert eller behageligt sovepose for den bedste campingoplevelse har OLPRO alt, hvad du kan få brug for for at ruste dig til ethvert eventyr!

Blæsende vejr?

Tager du en tur til stranden, camperer i bakkerne eller foretrækker du lidt mere privatliv, når du er på farten? En af vores læhegn kunne være lige sagen. Vælg mellem en række af vores ekspertdesignede vindfang til enhver lejlighed. Beskyt dig selv mod kraftig vind, skab ekstra privat plads på din grund eller del dit campingområde op! 

Har du brug for råd om campingsæt eller udstyr?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til valg af telt. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

 

Rul til toppen