null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Alle luftsenge og pumper

sidebjælke:

Luftsenge og pumper

Har du lyst til en luksuriøs søvn under dit eventyr? OLPROs udvalg af luftsenge henvender sig til alle og er det perfekte supplement til en af ​​vores soveposer. Vores luftsenge fylder meget lidt, når de er tømt for luft og kan pustes op nemt og hurtigt, hvilket giver mere tid til campinghygge! Uanset om du sover alene, holder dig varm i en mor-sovepose eller deler natten med en du holder af - så har vi luftsengen til dig.

Vi har det perfekte udvalg af pumper til at hjælpe dig med at få din airbed opsat på få minutter. Vælg fra den pålidelige fodpumpe, eller smid alle anstrengelserne og vælg en af ​​vores elektriske muligheder.

 

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen