null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Enkelt luftseng og feltseng

sidebjælke:

Enkelte luftsenge

Har du lyst til en luksuriøs søvn under dit eventyr? OLPROs udvalg af luftsenge henvender sig til alle og er det perfekte supplement til en af ​​vores soveposer. Vores luftsenge fylder meget lidt, når de er tømt for luft og kan pustes op nemt og hurtigt, hvilket giver mere tid til campinghygge! Hvis du hellere vil have lidt mere højde om aftenen, måske en feltseng ville passe bedre til dine behov.

Vi har det perfekte udvalg af pumper til at hjælpe dig med at få din luftseng opsat på få minutter. Vælg mellem den pålidelige fodpumpe, eller smid alle kræfterne og vælg en af ​​vores elektriske muligheder.

 

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen