null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Pløkker og hammere

sidebjælke:
  • Pæg taske olpro

    OLPRO

    Peg taske

    65 kr.

    Hold dine pinde sammen med OLPRO Nylon Peg tasken. Denne taske er lavet af 420D nylon og er designet til at give masser af plads til alle dine løse pinde. Ideel til opbevaring sammen med dit telt eller fortelt eller til at tage reservedele med dig. Taskestørrelsen er 30 x...

Kraftige teltpløkke og hammere til camping

Uden det rigtige sæt teltpløkker og hammer kan det være svært at få dit telt op hurtigt. Derfor har vi hos OLPRO kun de bedste teltpløkker på lager. Som alle OLPRO-produkter designer og laver vi alt selv eller udvælger meget nøje de bedste produkter, så du er garanteret et produkt af høj kvalitet hver gang.

OLPRO er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter. Uanset om du camperer i vildmarken eller camperer i bakkerne, så vær forberedt - sørg for at tage OLPRO-pløkke med dig. Shop en række pakkede pinde, pinde i etuier og tilbehør til pinde. Vi leverer også pløkker løse. Kontakt os for priser på bulkpløkker.

Hvorfor vælge OLPRO?

Alle vores produkter kommer med instruktioner om, hvordan de skal opsættes. Hvis du har mistet din kopi af instruktionerne, så gå ikke i panik! Alle vores instruktioner er tilgængelige på vores hjemmeside. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at pakke eller sætte dit telt eller tilbehør op, så sørg for at tjekke vores udvalg af “how-to” videoer.

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen