null
×
tæt

Bilbetræk

sidebjælke:

Beskyt dit køretøj mod regn og sne med et bilovertræk. Det er ofte besværligt at afise din bil om vinteren, men det skal du ikke bekymre dig om, når du bruger et autodæksel på din forrude. Bilovertræk er især nyttige, når du camperer, når du vil slappe af uden at skulle bekymre dig om elementerne, der beskadiger dit køretøj. Investering i et beskyttelsescover til at beskytte din bil mod hårdt vejr natten over, vil give dig ro i sindet. Vi har fremstillet vores covers med lette, men alligevel holdbare materialer, så du ved, at du får kvalitetsprodukter, når du køber hos os. Hvad mere er, tilbyder vi endda 1 års garanti på vores bilafdækninger.

 

Vælg mellem topcover eller helcover. Begge er lavet af åndbart materiale, der tillader fugt at fordampe og samtidig beskytter bilen mod udendørs elementer. Begge typer er fuldt sikre og fuldstændig vejrbestandige og er fantastiske muligheder for at beskytte din bil mod ridser og snavs. 

 

Hvorfor vælge OLPRO?

 

Alle vores produkter leveres med instruktioner om, hvordan de skal installeres. Hvis du har mistet din kopi af instruktionerne, så fortvivl ikke. Alle voresinstruktioner er tilgængelige på vores websted. Hvis du har brug for ekstra hjælp til at pakke eller opsætte dit telt, så sørg for at tjekke vores sortiment af “how-to ”videoer.

Uanset hvor længe du ønsker at beskytte din bil, vil vi være i stand til at levere det rigtige produkt til dig. Uanset om det er hele vinteren eller bare for en uge. We er altid glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte os, hvis det er nødvendigt. Vi har designet og produceret campingudstyr og telte af topkvalitet siden 2011, så vi kan tilbyde dig nogle af de bedste produkter i Storbritannien. 

Vi hos OLPRO er stærkt engagerede i at reducere vores CO2-fodaftryk og har gjort en betydelig indsats for at blive en CO2-neutral virksomhed. Vores mål er at skabe et brand, der gavner miljøet, samtidig med at vi bevarer den kvalitet, som OLPRO er kendt for. Shop hos OLPRO for bæredygtigt campingudstyr.

 

Rul til toppen