null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Lys og lanterner

sidebjælke:
 • Salg
  Kun 4 tilbage
  Cree håndlygte sort Regatta

  Regatta

  Cree håndlygte sort

  181 kr.
  91 kr.
  249 kr.

  Letvægts aluminiumslygte drevet af 150 lumen Cree® LED'er - usædvanligt lys og langtidsholdbar. Når du camperer, fisker, vandreture fra daggry til skumring eller backpacker rundt om i verden, har du brug for en robust lommelygte, der ikke tilføjer vægt til din...

Tag et kig på vores brede udvalg af lanterner og lys, perfekt til campingeventyr, campervanrejser eller autocamperture.

Bliv ikke hængende i mørket!

Med OLPROs brede udvalg af lanterner og lys, sørger vi for, at alle dele af dit eventyr er godt oplyst. Undgå scrabble i mørke for batterier med Fantastisk udendørs helia 12 dynamo lanterne med dens optræksfunktion, eller hold bærbarhed i fokus på din tur med den kompakte og komfortable Montegra 250 hovedlygte multi lyser din vej med sin ultra-lyse 250 lumen stråle.

 

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge det perfekte tilbehør til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen