null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

OLPRO Rygsække og Bagage

sidebjælke:
 • Salg
  Black 40L Holdall OLPRO

  OLPRO

  Sort 40L Holdall

  276 kr.
  147 kr.
  368 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO 40L Holdall er ideel til korte ture væk eller almindelig daglig brug. Pak dit sportssæt og brug det som en praktisk træningstaske, eller pak dit tøj og tag afsted til weekenden. Denne brustætte polyestertaske har en...

 • Salg
  Orange 40L Holdall OLPRO

  OLPRO

  Orange 40L Holdall

  230 kr.
  161 kr.
  368 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO 40L Holdall er ideel til korte ture væk eller almindelig daglig brug. Pak dit sportssæt og brug det som en praktisk træningstaske, eller pak dit tøj og tag afsted til weekenden. Denne brustætte polyestertaske har en...

 • Salg
  OLPRO 44L Travel Bag

  OLPRO

  44L rejsetaske

  460 kr.
  322 kr.
  910 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO 44L rejserygsækken er specielt designet til rejser væk. Tasken har en stor hovedsektion til opbevaring af tøj, som er adskilt af et let tilgængeligt mesh-panel. To frontlommer foran på tasken...

Olpro rygsække & bagage

OLPROs udvalg af rygsække og bagagetasker er utroligt alsidige og er bevidst designet til at give al den styrke og komfort, du overhovedet kan bede om. Vi har sammensat en bred vifte af rygsække og bagagetasker, der er ideelle til hverdagsbrug og rejser.

OLPRO Daysacks

OLPROs Daysacks er perfekte til hverdagsbrug. Daysacks er utroligt rummelige og kan rumme alle dine daglige ting, uanset om det er mad, skolearbejde, et ekstra tøjskifte, forsyninger til en dag på opdagelse eller dine væsentlige ting til din daglige pendling til arbejde. Daysacks har en polstret bærbar lomme til dem, der har brug for en sikker måde at transportere deres værdigenstande på.

OLPRO Holdalls

OLPRO's Holdalls er en fantastisk tilføjelse til lange ture væk, masseopbevaring og regelmæssige ture i fitnesscenteret. OLPRO's Holdalls har store opbevaringsrum og ekstra lommer til mere tilgængelige genstande. Holdalls har også alsidige bæremuligheder for at sikre komfortabel brug for alle. 

Olpro rejsetaske

OLPRO-rejsetasken er utrolig alsidig til alle dine rejsebehov. Rejsetasken er specielt designet til rejser væk, uanset om det er med flyrejser eller rejser i din autocamper. Rejsetasken er designet til at passe til den standardiserede håndbagage maksimale kapacitet til flyrejser. Den byder også på en række forskellige rum til opbevaring af dine væsentlige genstande med let tilgængelige lommer. 

Olpro sharman sortiment

Sharman Range er designet til ivrige vandrere, der altid er ude at jage eventyr. Rygsækkene er lavet af slidstærkt vandtæt stof for at give en alsidig pakke, der passer til alle terræner og forhold. Sharman-serien har stor hovedlomme, som er perfekt til opbevaring af alle dine væsentlige genstande. Sharman-serien er designet med optimal komfort i tankerne, med kompressionsstropper og et justerbart polstret vægtfordelingssystem til langdistanceeventyr. 

Rul til toppen