null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Awnings

Markiser

sidebjælke:

Er du på udkig efter et robust camperfortelt af høj kvalitet?

Se vores brede markiseudvalg hos OLPRO. Vi lagerfører indkørsel campingvogn fortelte som tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig nok plads, når du er parkeret. Vores fortelte passer til alle campervans under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til at bo, sove og opbevaring, mens du er væk. Du kan blot tage dit campervan-fortelt af og køre væk for at udforske uden at skulle nedbryde din campingplads hver gang.

Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores udvalg af Breeze oppustelige Campervan Markiser. Denne serie omfatter fortelte i alle størrelser: fra små rum med plads til picnic til hele opholdsrum med plads til 5 personer. 

OLPRO Breeze oppustelige markiser

Vores Breeze Markise-sortiment kan også prale af indsyede bundsejl og flyvemasker eller skærme på de fleste døre og vinduer. Kollektionen er fuldt vandtæt, og funktioner som regnafledere sikrer komfort på alle årstider. Vi tilbyder også verandatilbygninger til vores Breeze markiser sammen med en række tilbehør til dem, såsom tæpper, Footprint Groundsheets, 2-sengs indertelte, Draft-skørter og Driveaway-sæt.

Køb campervan fortelte online

Vores oppustelige campervan-fortelte er utrolig nemme at sætte op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålstænger. Vores serier såsom Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campervan fortelte kan være tungere end andre slags, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campervan-forteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk.

 
 
 
 
Rul til toppen