null
×
tæt
Awnings

Markiser

sidebjælke:

Leder du efter en robust campingvogn i høj kvalitet? Gennemse vores brede udvalg hos OLPRO. Vi lagerfører indkørslede campingvogntelt, der tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig nok plads, når du står parkeret. Vores markiser passer til alle autocampere under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til at bo, sove og opbevare, mens du er væk. Du kan simpelthen afmontere din autocampermarkise og køre væk for at udforske det omkringliggende område uden at skulle pakke alle dine ejendele væk.

 Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores sortiment af Breeze Campervan Markiser. Denne serie omfatter markiser i alle størrelser: fra små rum med plads til picnics til hele opholdsrum med 5 sovepladser.

Vores Breeze Awning-sortiment kan også prale af indsyede grundarker og flyvnet eller skærme på de fleste døre og vinduer. Kollektionen er fuldstændig vandtæt, og funktioner som regneafledere sikrer komfort på alle årstider. Vi tilbyder også forlængelsesforlængere til vores Breeze markiser sammen med en række tilbehør, der kan følges med dem, f.eks. Tæpper, fodspor, 2 indvendige telte til kaj, trækskørter og kørselssæt.

Køb autocamper -fortelte online

Vores oppustelige campingvognsmarkiser er utroligt lette at sætte op, især når de sammenlignes med glasfiber- eller stålstangmarkiser. Vores serier som f.eks. Cocoon Breeze kan pumpes fuldstændigt op fra et enkelt inflationspunkt. Selvom oppustelige campingvognstelt kan være tungere end andre slags, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campingvognsteltposer med plads til overs, for at sikre, at det er så let som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen