null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Markise tilbehør

sidebjælke:
 • Peg puller pro olpro

  OLPRO

  Peg puller pro

  73 kr.
  96 kr.

  Et unikt produkt, der eliminerer behovet for at bære en tung hammer rundt, når du camperer pløkken. Puller Pro har en to-i-én-funktionalitet. Med en holdbar håndfladestøbt pindskubber og en praktisk foldbar pindtrækker, ekstremt let og nem at gemme væk...

Få mest muligt ud af dit OLPRO-fortelt med tilbehør.

tilbehør til dine fortelte og campervans med OLPRO-tilbehør såsom tæpper, Footprint Groundsheets, 2-sengs indertelte, Draft-skørter og Driveaway-sæt.

Køb campervan fortelte online

Vores oppustelige campervan-fortelte er utrolig nemme at sætte op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålstænger. Vores serier såsom Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campervan-fortelte kan være tungere end andre typer, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campingvognsforteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen