null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Pløkker og hammere

sidebjælke:
 • Salg
  Pæg taske olpro

  OLPRO

  Peg taske

  46 kr.

  Hold dine pinde sammen med OLPRO Nylon Peg tasken. Denne taske er lavet af 420D nylon og er designet til at give masser af plads til alle dine løse pinde. Ideel til opbevaring sammen med dit telt eller fortelt eller til at tage reservedele med dig. Taskestørrelsen er 30 x...

 • Peg puller pro olpro

  OLPRO

  Peg puller pro

  74 kr.
  Vejledende pris 97 kr.

  Et unikt produkt, der eliminerer behovet for at bære en tung hammer rundt, når du camperer pløkken. Puller Pro har en to-i-én-funktionalitet. Med en holdbar håndfladestøbt pindskubber og en praktisk foldbar pindtrækker, ekstremt let og nem at gemme væk...

Kraftige teltpløkke og hammere til camping

Teltpløkker er en ofte overset del af campingture. Uden det rigtige sæt teltpløkker og hammer kan det være svært at få dit telt op hurtigt. Derfor har vi hos OLPRO kun de bedste teltpløkker på lager. Som alle vores produkter designer og laver vi alt selv, så du ikke kun får en teltpløkke af høj kvalitet, men du får den til en lavere pris, da der ikke er nogen mellemmand, der tager deres snit.

OLPRO er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter. Uanset om du camperer i vildmarken eller camperer i bakkerne, så vær forberedt - sørg for at tage OLPRO Pløkker med dig. Shop en række pakkede pinde, pinde i etuier og tilbehør til pinde. Vi leverer også pløkker løse. Kontakt os for priser på bulkpløkker.

Hos OLPRO designer og fremstiller vi alle vores produkter for at producere camping- og udendørsudstyr af høj kvalitet.

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi producerer vores produkter og derefter sælger direkte til dig. Selvom vores produkter også er tilgængelige gennem de største forhandlere i Storbritannien, kan du købe direkte hos os, hvilket betyder, at du køber fra producenten. Derfor kan vi tilbyde dig gode priser, uanset hvad du køber.

Fantastiske, unikt designede produkter og fantastiske, fantastiske priser med fremragende service.

Vi gør shopping for campingprodukter til en leg.

Rul til toppen