null
×
tæt

Pløkker og hammere

sidebjælke:
 • Salg
  Peg Puller OLPRO

  OLPRO

  Peg puller

  19 kr.
  15 kr.
  48 kr.

  Dagene med at bruge dine hænder til at grave nedgravede pløkker ud, mens du pakker dit telt eller fortelt, er forbi! Vi har skabt OLPRO Peg Puller, et enkelt design med store muligheder. bare hægt toppen af ​​pinden og træk den op af jorden.

 • Salg
  Peg Puller Pro OLPRO

  OLPRO

  Peg puller pro

  76 kr.
  62 kr.
  100 kr.

  Et unikt produkt, der eliminerer behovet for at bære en tung hammer rundt, når du camperer pløkken. Puller Pro har en to-i-én-funktionalitet. Med en holdbar håndfladestøbt pindskubber og en praktisk foldbar pindetrækker, ekstremt let og nem at gemme væk...

Kraftige teltpløkke og hammere til camping

Teltpløkker er en ofte overset del af campingture. Uden det rigtige sæt teltpløkker og hammer kan det være svært at få dit telt op hurtigt. Derfor har vi hos OLPRO kun de bedste teltpløkker på lager. Som alle vores produkter designer og laver vi alt selv, så du ikke kun får en teltpløkke af god kvalitet, men du får den til en lavere pris, da der ikke er nogen mellemmand, der tager deres snit.

OLPRO er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter. Uanset om du camperer i vildmarken eller camperer i bakkerne, så vær forberedt - sørg for at tage OLPRO Pløkker med dig. Shop en række pakkede pinde, pinde i etuier og tilbehør til pinde. Vi leverer også pløkker løse. Kontakt os for priser på bulkpløkker.

Hos OLPRO designer og fremstiller vi alle vores produkter for at producere camping- og udendørsudstyr af høj kvalitet.

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi producerer vores produkter og derefter sælger direkte til dig. Selvom vores produkter også er tilgængelige gennem de største forhandlere i Storbritannien, kan du købe direkte fra os, hvilket betyder, at du køber fra producenten. Derfor kan vi tilbyde dig gode priser, uanset hvad du køber.

Fantastiske, unikt designede produkter og fantastiske, fantastiske priser med fremragende service.

Vi gør shopping for campingprodukter til en leg.

Rul til toppen