null
×
tæt

Pinde & køller

sidebjælke:

Kraftige teltpløkker og køller til camping

Teltpløkker er en ofte overset del af campingture. Uden det rigtige sæt teltpløkker og hammer kan du måske kæmpe for at få dit telt hurtigt op. Derfor har vi kun de bedste teltplugger til rådighed hos OLPRO. Som alle vores produkter designer og fremstiller vi alt selv, så du får ikke kun en teltpløge af høj kvalitet, men du får det til en lavere pris, da der ikke er nogen mellemmand, der tager deres snit.

OLPRO er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritid. Uanset om du camperer i ørkenen eller campingvogn i bakkerne, vær forberedt - sørg for at tage OLPRO-pinde med dig. Shop en række emballagepinde, pinde i etuier og tilbehør til pinde. Vi leverer også pinde løst. Kontakt os for priser på bulkpløkker.

Hos OLPRO designer og fremstiller vi alle vores produkter til at producere camping- og udendørsudstyr i høj kvalitet.

Årsagen til, at du får overlegen kvalitetsprodukter fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi producerer vores produkter og derefter sælger direkte til dig. Selvom vores produkter også er tilgængelige via de største forhandlere i Storbritannien, kan du købe direkte fra os, hvilket betyder at du køber fra producenten. Derfor kan vi tilbyde dig gode priser, uanset hvordan du køber.

Fantastiske, unikt designede produkter og gode, gode priser med fremragende service.

Vi gør shopping af campingprodukter til en leg.

Rul til toppen