null
×
tæt

Markisepakker

sidebjælke:

Er du på udkig efter et robust camperfortelt af høj kvalitet? Gennemse vores brede udvalg hos OLPRO. Vi lagerfører fortelte til campingvogne, der kan køres væk, der tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig plads nok, når du er parkeret. Vores fortelte passer til alle campervans under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til ophold, søvn og opbevaring, mens du er væk. Du kan blot afmontere dit campervan-fortelt og køre væk for at udforske det omkringliggende område uden at skulle pakke alle dine ejendele væk.

 Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores udvalg af Breeze Campervan Fortelte. Denne serie omfatter fortelte i alle størrelser: fra små rum med plads til picnic til hele opholdsrum med plads til 5 personer.

Vores Breeze Markise-sortiment kan også prale af indsyede bundsejl og flyvemasker eller skærme på de fleste døre og vinduer. Kollektionen er fuldstændig vandtæt, og funktioner som regnafledere sikrer komfort på alle årstider. Vi tilbyder også verandaforlængelser til vores Breeze-fortelte sammen med en række tilbehør, der passer til dem, såsom tæpper, Footprint Groundsheets, 2-sengs indertelte, Draft-skørter og Driveaway-sæt.

Køb campervan fortelte online

Vores oppustelige campervan-fortelte er utrolig nemme at sætte op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålstænger. Vores serier såsom Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campervan-fortelte kan være tungere end andre typer, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campervan-forteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen