null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Store campervan forteltpakker

sidebjælke:
 • Salg
  Kun 44 tilbage
  California campervan fortelt pakke olpro

  OLPRO

  Cali campervan forteltpakke

  8.126 kr.
  Vejledende pris 15.509 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Cali Breeze er vores største Drive Away Campervan Fortelt. Det inkluderer et indertelt med 4 sovepladser og leveres også med en aftagelig 2-køjes soveværelsespude til ekstra sove- eller opbevaringsplads. De oppustelige bjælker gør opsætning til en...

OLPROs store campervan forteltpakker er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din campingopstilling. Med plads til ophold, sove og opbevaring kan du nyde din campingferie med lethed og føle dig hjemme. OLPROs store campervan-fortelte er velkendte for at give en forbløffende mængde plads med alle de funktioner af høj kvalitet, du ønsker fra et fortelt. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at sætte dit fortelt op. Få en kompatibel stor campervan fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

 

Få den rigtige store campervan-forteltpakke til dine behov til en ligetil campingtur. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et ekstra værelse i din campervan, med så lidt stress som muligt. Hvert af vores store fortelte er designet til at være så nemme at sætte op som muligt, og derfor har vi sikret, at de både er lette og hurtige at sætte op. Uanset om du vælger oppustelige fortelte eller stangmarkiser, vil begge muligheder give dig de resultater, du har brug for. 

 

Vi er stolte af at kunne præsentere nogle af de hurtigste fortelte på markedet, og de er lige så nemme at pakke væk! Alle fortelte er designet med en overdimensioneret bæretaske, hvilket betyder, at det bliver nemt at pakke dit fortelt væk, når det er tid til at tage hjem. OLPRO tror på ligetil camping, så vi leverer produkter, der hjælper med at lette stressen. Hvad mere er, er vores store campervan-fortelte alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

 

Køb store campervan forteltpakker

 

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller nedpakning af din store campervan forteltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et fortelt til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til fortelte.

 

Rul til toppen