null
×
tæt

Store campervanmarkiser

sidebjælke:

OLPROs store campingvognsteltpakker er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din campingopsætning. Med plads til at bo, sove og opbevare, kan du nemt nyde din campingferie og føle dig hjemme. OLPROs store autocampermarkiser er velkendte for at give en fantastisk plads med alle de funktioner i høj kvalitet, du ønsker fra et fortelt. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til at opsætte din markise. Få en kompatibel stor autocamper -fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

 

Få den rigtige store autocampermarkise til dine behov til en ligetil campingtur. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et ekstra værelse i din autocamper med så lidt stress som muligt. Hver af vores store markiser er designet til at være så nemme at opsætte som muligt, og derfor har vi sikret, at de både er lette og hurtige at sætte op. Uanset om du vælger oppustelige markiser eller polede markiser, giver begge muligheder dig de resultater, du har brug for. 

 

Vi er stolte over at kunne præsentere nogle af de hurtigste markiser på markedet, og de er lige så nemme at pakke væk! Alle markiser er designet med en overdimensioneret bæretaske, hvilket betyder, at det vil være let at pakke dit fortelt væk, når det er tid til at gå hjem. OLPRO tror på ligetil camping, så vi leverer produkter, der hjælper med at lette stresset. Desuden er vores store autocamper -markiser alle fuldstændigt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsen og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pinde og fyrlinjer er inkluderet. 

 

Køb store campingvognsteltpakker

 

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller pakning af din store campingvognmarkise, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på webstedet.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge en markise til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, der altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr i topkvalitet siden 2011, så vi er helt sikkert eksperterne når det kommer til markiser.

Rul til toppen