null
×
tæt

Mellemstore autocampermarkiser

sidebjælke:

Få den rigtige mellemstore teltepakke til dine behov til en ligetil campingtur. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et ekstra værelse i din autocamper med så lidt stress som muligt. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til at opsætte din markise. Få et kompatibelt mellemstort autocamper fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

Vores mellemstore autocampermarkise -pakker er designet til at være så nemme at opsætte som muligt, og derfor er de lette og hurtige at sætte op. Uanset om du vælger oppustelige markiser eller polede markiser, vil begge dele give dig de resultater, du har brug for. OLPRO tilbyder nogle af de hurtigste markiser på markedet, og når det kommer til effektivitet, kan vi ikke blive slået. Desuden er alle markiser i vores butik pakket i en overdimensioneret bæretaske, hvilket betyder, at det vil være let at pakke dit fortelt væk, når det er tid til at gå hjem. OLPRO tror på ligetil camping, så vi leverer produkter, der hjælper med at lette stresset. Desuden er vores mellemstore campingvognsmarkiser alle fuldstændigt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsen og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pinde og fyrlinjer er inkluderet. 

 

Køb pakker til mellemstore campingvogne

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller pakning af din mellemstore teltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på webstedet.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge en markise til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, der altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr i topkvalitet siden 2011, så vi er helt sikkert eksperterne når det kommer til markiser.
Rul til toppen