null
×
tæt

Campervan Markiser

sidebjælke:
 • Lime & Grey Cocoon Breeze Inflatable Campervan Awning

  OLPRO

  Kalk & grå Cocoon Breeze oppustelig campingvogn fortelt

  6.603,00 kr.
  8.107,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Cocoon Breeze er vores mest populære Drive Away Campervan Markise med masser af opholds- og soveplads. Det inkluderer et indvendigt telt med 5 sovepladser, og de oppustelige bjælker gør opsætningen af ​​en brise, kun ...

Leder du efter en robust, høj campingvogntelt af høj kvalitet? Gennemse vores brede udvalg på OLPRO. Vi har kørende campingtelt, der tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig plads nok, når du er parkeret. Vores fortelte passer til alle autocampere under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til at bo, sove og opbevare mens du er væk. Du kan simpelthen fjerne din campingvogns markise og køre væk for at udforske det omkringliggende område uden at skulle pakke alle dine ejendele væk.

 Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores udvalg af Breeze Campervan-fortelte. Dette sortiment omfatter markiser i alle størrelser: fra små rum med plads til picnic til hele opholdsrum, der sover 5.

Vores Breeze Awning-sortiment kan også prale med indsyede bundplader og fly-mesh eller skærme på de fleste døre og vinduer. Samlingen er fuldt vandtæt, og funktioner såsom regnomskiftere sikrer komfort i alle årstider. Vi tilbyder også verandaudvidelser til vores Breeze-fortelte sammen med en række tilbehør, der passer til dem, såsom tæpper, bundaften til fodaftryk, indvendige telte med 2 pladser, træk nederdele og køresæt.

Køb campingvogntelt online

Vores oppustelige campingvogn-fortelte er utroligt nemme at slå op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålteltmarkiser. Vores områder som Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campingtelt kan være tungere end andre slags, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campingteltposer med plads til rådighed for at sikre, at det er så let som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen