null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Campervan Markiser

sidebjælke:
 • Salg
  Loopo campervan fortelt olpro

  OLPRO

  Loopo campervan fortelt

  2.601 kr.
  2.423 kr.
  4.668 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO Loopo er et Drive Away Campervan Fortelt med tre stålstænger i et tunneldesign. Loopo'en er nem at sætte op og er robust, når den er oppe. Det er en fantastisk plads til brug om dagen, men kommer også med en aftagelig...

Er du på udkig efter et robust camperfortelt af høj kvalitet? Gennemse vores brede udvalg hos OLPRO. Vi lagerfører fortelte til autocamper, der kører væk, og som tilbyder uovertruffen bekvemmelighed, hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig plads nok, når du er parkeret. Vores fortelte passer til alle campervans under 250 cm høje, hvilket giver dig plads til at bo, sove og opbevaring, mens du er væk. Du kan blot afmontere dit campervan-fortelt og køre væk for at udforske det omkringliggende område uden at skulle pakke alle dine ejendele væk.

 Hos OLPRO har vi forbedret denne oplevelse med vores udvalg af Breeze Campervan Fortelte. Denne serie omfatter markiser i alle størrelser: fra små rum med plads til picnic til hele opholdsrum med plads til 5 personer.

Vores Breeze Markise-sortiment kan også prale af indsyede bundtæpper og flyvemasker eller skærme på de fleste døre og vinduer. Kollektionen er fuldt vandtæt, og funktioner som regnafledere sikrer komfort på alle årstider. Vi tilbyder også verandaudvidelser til vores Breeze-fortelte sammen med en række tilbehør, der passer til dem, såsom tæpper, Footprint Groundsheets, 2-sengs indertelte, Draft-skørter og Driveaway-sæt.

Køb campervan fortelte online

Vores oppustelige campervan-fortelte er utrolig nemme at sætte op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålstænger. Vores serier såsom Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campervan-fortelte kan være tungere end andre typer, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campervan-forteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen