null
×
tæt

Markiseudvidelser

sidebjælke:

Vi er stolte over at kunne tilbyde udvidelser til campingvogne i høj kvalitet til din næste campingtur. OLPRO har ekspertiseret vores samling af markiseudvidelser til at inkludere de bedste markiser online. Disse er et let at bruge og praktisk valg, mens du er væk i din autocamper. Det er perfekt til en ekstra smule opbevaringsrum på længere ture.

Vi hos OLPRO har gjort campingoplevelsen endnu bedre ved at introducere vores udvalg af Breeze Campervan Markise Extensions. Når du køber en markiseudvidelse, er det vigtigt at sikre, at du får det rigtige produkt, du har brug for. De fleste markiser har brug for en specifik markiseudvidelse, der matcher dens form og størrelse. Derfor er det vigtigt at kontrollere, at dit teltmarkise er kompatibelt med vores markiseudvidelser. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til os, og en af ​​vores venlige rådgivere hjælper dig.

Markiser udvidelser er meget hurtige til pitch, da de understøttes af et oppusteligt rør. Alt det kræver er et par pumper, og det er klar til brug. Desuden kan den hurtigt fastgøres til den eksisterende markise med lynlås. Hvis du leder efter en markisextension, der ikke tager en halv dag at sætte op, er du kommet til det rigtige sted. 

Køb forlængere til campingvogne online

Oppustelige campingvognsforlængere har en tendens til at være tungere end deres glasfiberstang eller stålpæls modstykker, men denne ulempe opvejes stærkt af holdbarheden og stabiliteten af ​​markiser med luftstråler i al slags vejr.

Vi garanterer, at du er tilfreds med alle vores produkter, og vi tilbyder 2 års garanti på alle campingvognsforlængere. Vi tilbyder også en række tilbehør til din campingvogn, f.eks Tæpper, Footprint Groundsheets2 sovepladser Indertelte, Udkastskørter og Kør væk kits.

Rul til toppen