null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Markiseforlængelser

sidebjælke:

Vi er stolte over at kunne tilbyde højkvalitets campervan-fortelte til din næste campingtur. OLPRO har ekspertudviklet vores forteltudvidelseskollektion for at inkludere de bedste fortelte online. Disse er et letanvendeligt og praktisk valg, mens du er væk i din autocamper. Den er perfekt til lidt ekstra opbevaringsrum på længere ture.

Vi hos OLPRO har gjort campingoplevelsen endnu bedre ved at introducere vores udvalg af Breeze Campervan Fortelte. Når du køber en markiseforlænger, er det vigtigt at sikre, at du får det rigtige produkt, du har brug for. De fleste markiser har brug for en specifik markiseudvidelse, der passer til dens form og størrelse. Derfor er det vigtigt at tjekke, at dit teltfortelt er kompatibelt med vores markiseudtræk. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til os, og en af ​​vores venlige rådgivere vil hjælpe dig.

Markiseforlængere er meget hurtige at slå op, da de understøttes af et oppusteligt rør. Det kræver blot et par pumper, og den er klar til brug. Derudover kan det hurtigt sættes fast på det eksisterende fortelt med lynlås. Leder du efter en markiseudvidelse, som ikke tager en halv dag at sætte op, er du kommet til det rette sted. 

Køb forteltudvidelser til campervan online

Oppustelige forteltforlængelser til campervan har en tendens til at være tungere end deres modstykker af glasfiberstang eller stålstang, men denne ulempe opvejes i høj grad af holdbarheden og stabiliteten af ​​fortelte med luftstråler i al slags vejr.

Vi garanterer, at du vil være tilfreds med alle vores produkter, og vi tilbyder 2 års garanti på alle campingvognsfortelte. Vi tilbyder også et udvalg af tilbehør til din campervan fortelt som f.eks Tæpper, Footprint Groundsheets2 senge indertelte, Udkast til skørter og Kør kits væk.

 
Rul til toppen