null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Oppustelige fortelte til campingvogne

sidebjælke:
 • Salg
  Kun 35 tilbage
  Wrap campervan fortelt olpro

  OLPRO

  Wrap campervan fortelt

  16.193 kr.
  10.802 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Wrap Drive Away Campervan oppustelige fortelt er et helt unikt drive away-fortelt, der vikler sig rundt om campervanen for at få mest muligt ud af pladsen på din campingplads. Den gennemsnitlige tid det tager at sætte dette fortelt op...

Hos OLPRO tilbyder vi et bredt udvalg af oppustelige camperfortelte, herunder luftfortelte og drive away-fortelte. Disse er et let-at-bruge og bekvemt valg, mens du er væk i din T4, T5, Transporter eller Mazda Bongo. Den ekstra plads til ophold, sove og opbevaring betyder, at du kan tage det oppustelige fortelt af og køre afsted for at udforske det omkringliggende område uden at skulle pakke alle dine ting.


Vi hos OLPRO har gjort denne oplevelse endnu bedre ved at introducere vores udvalg af Breeze oppustelige camperfortelte. De spænder fra små rum at opbevare borde og stole til hele opholdsrum med plads til at sove 5 personer.


Oppustelige markiser er meget hurtige at slå op, især hvis de har et enkelt punkts oppustning som f.eks Uno Breeze, hvilket betyder, at luftbaflerne alle er forbundet og teltet pumpes helt op ved hjælp af en ventil. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end at slå en glasfiber eller stål stangmarkise af en lignende størrelse. Vi sikrer også, at det er så enkelt som muligt at pakke forteltet væk ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har nogen problemer med at få det hele tilbage. Vi har også en række 'how to'-videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til at sætte op/pakke vores fortelte væk. Alle instruktioner til vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Køb oppustelige camperfortelte online

Oppustelige campervan-fortelte har en tendens til at være tungere end deres modstykker i glasfiberstang eller stålstang, men denne ulempe opvejes i høj grad af holdbarheden og stabiliteten af ​​fortelte med luftstråler i al slags vejr. Alle vores Breeze Markiser har indsyet bunddække og flyvenet eller skærme på de fleste døre og vinduer. Alle er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. Vi tilbyder også verandaudvidelser til vores Breeze fortelte sammen med en række tilbehør, der passer til dem, som f.eks Tæpper, Footprint Groundsheets, 2 senge indertelte, Udkast til skørter og Kør kits væk.

 
 
 
Rul til toppen