null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Stort campervan fortelt

sidebjælke:

 

OLPROs store campervan-fortelte er her, så du kan få mest muligt ud af din campervan. Giv dig og din familie ekstra plads til ophold, sove og opbevaring, så I kan nyde jeres campingferier maksimalt. OLPRO ønsker, at du skal føle dig afslappet på din campingtur, og derfor designer vi produkter med din komfort i højsædet. Vores store campervan-fortelte giver dig den plads, du har brug for, med alle de kvalitetsfunktioner, du har brug for. 

Vores mål er at gøre din campingtur så ligetil som muligt, og et stort camperfortelt vil hjælpe dig med at være sikker på, at du har masser af plads til ophold og opbevaring. Desuden er hvert af vores store fortelte designet til at være så lette at sætte op som muligt, uanset om du ønsker et oppusteligt eller poleret fortelt. For et letvægtsfortelt, der er hurtigt at slå op, behøver du ikke lede længere end OLPRO! 

Vores markiser er lige så nemme at pakke væk, som de er at sætte op. Med hjælp fra en overdimensioneret bæretaske kan du hurtigt og nemt pakke dine fortelte sammen, når det er tid til at tage hjem. At reducere stress på din campingtur er vores mål, og derfor bør du komme til os for alle dine campingbehov. Hvad mere er, er vores store campervan-fortelte alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 


Køb store campervan fortelte

 

 

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller nedpakning af din store campervan forteltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

 

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et stort fortelt til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til fortelte.

 

Vores store campervan-fortelte er perfekte til at tage på dine campervan-ture. De er perfekte til ekstra sove-, opholds- og opbevaringsplads og gode til store grupper af familier at nyde deres hjem væk fra hjemmet.

 

Rul til toppen