null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Mellemstor campervan fortelt

sidebjælke:

Det perfekte mellemstore campervan-fortelt vil gøre din campingtur mere effektiv. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et ekstra værelse i din campervan, med så lidt stress som muligt. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at sætte dit fortelt op. Få et kompatibelt mellemstor campervan fortelt, tæppe og fodaftryk med et enkelt klik.

 

OLPRO mellemstore campervan-fortelte er designet med dig i tankerne. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at arrangere din campingtur, så vi har sørget for, at hver af vores fortelte er både lette og hurtige at sætte op. Uanset om du vælger et oppusteligt medium fortelt eller et poleret medium fortelt, vil du være tilfreds med den plads, du kan skabe. Vi er stolte af at tilbyde nogle af de mest effektive fortelte på markedet, så vælg vores produkter til en campingtur med reduceret stress. Hvert af vores mellemstore campervan-fortelte er pakket ind i en overdimensioneret bæretaske, som vil gøre det så meget nemmere at pakke sammen efter din tur. Ligetil camping er vores mål, hvilket gør vores produkter til en fast bestanddel blandt almindelige campister. Vores mellemstore campervan-fortelte er alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

 

Køb mellemstore campervan fortelte 

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller nedpakning af din mellemstore campervan forteltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et medium campervan fortelt til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til fortelte.

 

Rul til toppen