null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Poleret campervan fortelt

sidebjælke:

OLPRO er stolte af at tilbyde højkvalitets polerede campervan-forteltpakker for at gøre din shopping let. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at sætte dit fortelt op. Få et kompatibelt fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

Vores fortelte til campervaner er perfekte til campister, der foretrækker at bruge glasfiber- eller stålstænger frem for oppustelige eller luftfortelte. Vi kan godt lide at gøre det så enkelt som muligt at campere, så vi har designet en overdimensioneret bæretaske, så du kan være sikker på, at den er nem at sætte op og pakke væk. Vores markiser er alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

Hvis du har brug for yderligere hjælp til opsætning af din campervan forteltpakke, har vi lavet en række af 'hvordan'-videoer at vejlede dig. Alle Instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Køb forteltepakker til campingvogne online

Vi tilbyder en række tilbehør til vores produkter, som f.eks Udkast til skørter og Kør kits væk.

Vi har også designet Skygge solsejl, ideel til overnatninger eller lette rejsende, der ikke har brug for et fortelt. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere assistance ved køb af en poleret campervan forteltpakke.

 

Rul til toppen