null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Lille campervan fortelt

sidebjælke:

Vores fortelte til små campervaner er af høj kvalitet og robuste.

Gennemse vores brede udvalg hos OLPRO. Hvis du ejer en autocamper, der ikke helt giver dig plads nok, når du er parkeret. Vores små fortelte passer til alle campervans under 250 cm høje, hvilket giver en lille smule ekstra plads til ophold, sove og opbevaring, mens du er væk.

Olpro små vindfortelte

Vores Breeze Markise-sortiment kan også prale af indsyede bundsejl og flyvemasker eller skærme på de fleste døre og vinduer. Kollektionen er fuldt vandtæt, og funktioner som regnafledere sikrer komfort på alle årstider. Vi tilbyder også verandaudvidelser til vores Breeze-fortelte sammen med en række tilbehør, der passer til dem, såsom tæpper, Footprint Groundsheets, 2-sengs indertelte, Draft-skørter og Driveaway-sæt.

Køb små camperfortelte online

Vores oppustelige campervan-fortelte er utrolig nemme at sætte op, især sammenlignet med glasfiber- eller stålstænger. Vores serier såsom Cocoon Breeze kan pumpes helt op fra et enkelt oppustningspunkt. Mens oppustelige campervan-fortelte kan være tungere end andre typer, har de den ekstra fordel, at de er mere stabile og holdbare i al slags vejr. Vi har endda designet vores campingvognsforteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk.

Rul til toppen