null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Caravan Markise

sidebjælke:

Sørg for, at du er udstyret med en højkvalitets, holdbar campingvognsfortelt til din næste campingtur. Gennemse vores raffinerede udvalg af oppustelige campingvogne fortelte og baldakiner til fantastiske priser. Vi tilbyder to typer campingvognsfortelte – de komplette oppustelige verandafortelte eller den polerede solsejl.

Oppustelige campingvognsfortelte 

Oppustelige campingvognsfortelte er meget hurtige at slå op, og de er med garanti meget hurtigere end et almindeligt glasfiber- eller stålstangfortelt af tilsvarende størrelse. Desuden er de lettere end almindelige telte med stang, men stadig lige så stærke og robuste. Vi anbefaler dem fuldt ud, så du kan begynde at nyde din campingtur inden for få minutter efter ankomsten til campingpladsen.

Bliv ikke bekymret, hvis du har brug for lidt ekstra plads i dit fortelt, da vi har inkluderet en verandaforlænger, der kan lynes til enhver side af forteltet. Med ekstra store vinduer er den fantastisk til opbevaring af våde genstande, inden du går ind i dit fortelt. 

Polede solsejl 

Ideel til korte ture eller en-natstop, OLPRO solskærme til campingvogne er hurtige og enkle at sætte op. Desuden gør dens kompakte størrelse det nemt at pakke væk, men det giver dig stadig en stor mængde overdækket udendørs opholdsrum. Disse kan fastgøres på en markiseskinne eller en tagrende med en plastikfigur på otte strimler.

Køb campingvognsfortelte online 

Når du køber en campingvogn fortelt online hos OLPRO, kan du være sikker på, at du får kvalitets campingudstyr. Vores campingvognsfortelte er nemme at sætte op, robuste og har alt hvad du behøver for et bekvemt og behageligt ophold. Hos OLPRO sætter vi din oplevelse i højsædet, så vi har endda designet vores campingvognsforteltetasker med plads til overs, for at sikre, at det er så nemt som muligt at pakke dit fortelt væk. 

Vi tilbyder også en række tilbehør til vores campingvognsfortelte som f.eks Gulvtæpper, fodaftryks-grundlag2 senge indertelte, Udkast til skørter og Kør kits væk.

 

Rul til toppen