null
×
tæt

Campingvogn markiser

sidebjælke:
 • View 300 Caravan Inflatable Porch Awning With Porch Extension

  OLPRO

  Vis 300 campingvogn oppustelig veranda markise med veranda forlængelse

  5.414,00 kr.
  8.541,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT View 300 Caravan Markise er perfekt til lidt ekstra plads til ophold og opbevaring og leveres med en forlængelse af verandaen, der kan lynes til enhver side af markisen, med ekstra store vinduer - fantastisk til opbevaring af våde genstande ...

 • View 420 Caravan Inflatable Porch Awning With Porch Extension

  OLPRO

  Vis 420 Oppustelig veranda -fortelt med campingvogn med forlængelse af veranda

  6.589,00 kr.
  10.213,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT View 420 Caravan Markise er perfekt til lidt ekstra plads til ophold og opbevaring og leveres med en forlængelse af verandaen, der kan lynes til enhver side af markisen, med ekstra store vinduer - fantastisk til opbevaring af våde genstande ...

Sørg for, at du er udstyret med en holdbar campingvogn i høj kvalitet til din næste campingtur. Gennemse vores raffinerede udvalg af oppustelige campingvognmarkiser og baldakiner til gode priser. Vi tilbyder to typer campingvogntelte - de fulde oppustelige verandamarkiser eller den polede solskærm.

Oppustelige campingvogn markiser 

Oppustelige campingvognmarkiser er meget hurtige til at slå op, og de er garanteret meget hurtigere end en standard glasfiber- eller stålstangmarkise af en lignende størrelse. Hvad mere er, de er lettere end almindelige polede telte, men stadig lige så stærke og robuste. Vi anbefaler disse fuldt ud, så du kan begynde at nyde din campingtur inden for få minutter efter ankomsten til campingpladsen.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du har brug for ekstra plads i din markise, da vi har inkluderet en forlængelse af verandaen, der kan lynes til enhver side af markisen. Med ekstra store vinduer er det fantastisk til opbevaring af våde genstande, inden du går ind i din markise. 

Polerede solsejl 

Ideel til korte ture eller stop for en nat, OLPRO solsejlkaravaner er hurtige og enkle at placere. Hvad mere er, dens kompakte størrelse gør det let at pakke væk, men det giver dig stadig en stor mængde overdækket udendørs boligareal. Disse kan fastgøres på en markise eller en tagrende med en plastfigur på otte strimler.

Køb campingvogn markiser online 

Når du køber en campingvogn markise online hos OLPRO, kan du være sikker på, at du får kvalitets campingudstyr. Vores campingvogntelt er let at slå op, robuste og har alt hvad du behøver for et bekvemt og behageligt ophold. Hos OLPRO sætter vi din oplevelse i første række, så vi har endda designet vores campingvognsteltposer med plads til overs, for at sikre, at det er så let som muligt at pakke dit fortelt væk. 

Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til vores campingvognmarkiser som f.eks Tæpper, Footprint Groundsheets2 sovepladser Indertelte, Udkastskørter og Kør væk kits.

 

Rul til toppen