null
×
tæt

Stålede campingvognsfortelte

sidebjælke:

Vores udvalg af polerede campingvognsfortelte er perfekte til campister, der foretrækker at bruge glasfiber- eller stålstænger frem for oppustelige fortelte. Fx er vores populære Cubo fortelt et enkelt og praktisk design, med 2 glasfiberstænger, der krydser hinanden. Loopo er et robust stålstangfortelt med et aftageligt 2-køjet indertelt. 

Begge polerede campingvognsfortelte har indsyet bunddække og tilbyder masser af ventilation for at reducere kondens. De har også insektnet på alle døre og vinduer for at sikre, at dit ophold bliver så behageligt som muligt. 

Vi sikrer også, at det er så enkelt som muligt at pakke teltet væk ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har nogen problemer med at få det hele ind igen. Alle er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne og pløkker og fyrkanter er inkluderet. Vi har også en række af 'hvordan'-videoer tilgængelig for alle, der har brug for hjælp til opsætning/pakning af vores fortelte. Alle Instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Køb stangfortelte til campingvogne online

Vi tilbyder en række tilbehør til dem, som f.eks Tæpper, fodaftryks-grundlag, Udkast til skørter og Kør kits væk.

Vi har også designet Skygge solsejl, ideel til overnatninger eller lette rejsende, der ikke har brug for et fortelt.

 

Rul til toppen