null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Autocamper Markiser

sidebjælke:

Autocamper markiser

Autocampere er fantastiske, men uanset hvor stor din enhed er, kan gulvpladsen være meget begrænsende. Den enkleste og mest effektive måde at øge dette på er ved at investere i et fortelt. Dit boligareal øges øjeblikkeligt, og du har også en del af din plads ved siden af ​​din autocamper, der er undercover.

 

Hvilket fortelt er bedst?

Der findes to hovedtyper af fortelte på markedet til autocampere, som alle har deres egne fordele. Valg af fortelt svarer til valg af telt, valg af tekstiler, bundlag og mere, og selvom der findes markiser, der passer til alle slags autocampere, er det vigtigt, at du vælger et, der passer til dine behov.

 

Drive-Away markiser

Indkørselsmarkiser er selvbærende, og de sætter sig fast på din autocamper forteltskinne. Den store fordel ved disse er, at du blot kan glide den af ​​skinnen og lade forteltstrukturen ligge på din plads og tage dit køretøj ud for dagen. Nogle fortelte giver endda ekstra sovepladser, men hvorfor ikke bruge denne plads som ekstra opbevaring eller pop nogle dejlige afslappende stole eller et bord og nyd udsigten under tag og beskyttet mod elementerne.

 

Baldakinens fortelt

 

EN baldakin fortelt kan fastgøres permanent eller midlertidigt på siden af ​​din autocamper. Hvis du går efter en permanent, minder disse meget om rullegardiner, hvor de folder sig ud fra siden af ​​din bolig, disse vil normalt have nogle stænger, der vil foldes ned og danne ben for stabilitet. Disse kan heller ikke efterlades på stedet, når du skal på en dagstur, så vær forberedt på at gøre en ekstra indsats med at folde disse væk.

 

Der er mange grunde til, at du bør overveje et fortelt, primært fordi det giver dig ekstra udendørs plads og beskyttelse mod elementerne. Men valget af dit fortelt er meget afhængigt af, hvordan du camperer, og hvad du har brug for af det samt dit budget. Tag et kig på vores udvalg af OLPRO autocamper fortelte

 
Rul til toppen