null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Oppustelige campervan forteltpakker

sidebjælke:

OLPRO er stolte af at kunne tilbyde dig vores kollektion af kvalitets oppustelige campervan-forteltpakker, som vil gøre din campingtur så meget lettere. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at sætte dit fortelt op. Få et kompatibelt oppusteligt fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

OLPRO oppustelige fortelte har den fordel, at de er meget hurtige at slå op, især hvis de har et enkelt punkts oppustning som f.eks. Uno Breeze. Det betyder i bund og grund, at luftbaflerne alle er forbundet, og du kan pumpe dit fortelt op med én ventil. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end at slå en glasfiber eller stål stangmarkise af en lignende størrelse. 

Desuden kan vi godt lide at gøre det så enkelt som muligt at campere, så vi har designet en overdimensioneret bæretaske, så du kan være sikker på, at den er nem at sætte op og pakke væk. Vores oppustelige fortelte er alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

Oppustelige campervan-fortelte har en tendens til at være tungere end deres modstykker i glasfiberstang eller stålstang, men denne ulempe opvejes i høj grad af holdbarheden og stabiliteten af ​​fortelte med luftstråler i al slags vejr.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til opsætning af din oppustelige campervan forteltpakke, har vi lavet en række af 'hvordan'-videoer at vejlede dig. Alle Instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Køb oppustelige campervan forteltpakker online

Vi tilbyder en række tilbehør til vores produkter, som f.eks Udkast til skørter og Kør kits væk.

Vi har også designet Skygge solsejl, ideel til overnatninger eller lette rejsende, der ikke har brug for et fortelt. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere assistance ved køb af en oppustelig campervan-forteltpakke.Rul til toppen