null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Medium campervan fortelt pakker

sidebjælke:

Få den rigtige mellemstore campervan-forteltpakke til dine behov til en ligetil campingtur. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe et ekstra værelse i din campervan, med så lidt stress som muligt. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at sætte dit fortelt op. Få et kompatibelt mellemstort campervan-fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

Vores mellemstore campervan forteltpakker er designet til at være så nemme at sætte op som muligt, hvorfor de er lette og hurtige at sætte op. Uanset om du vælger oppustelige fortelte eller stangmarkiser, vil begge dele give dig de resultater, du har brug for. OLPRO tilbyder nogle af de hurtigst slående markiser på markedet, og når det kommer til effektivitet, kan vi ikke slås. Derudover er alle fortelte i vores butik pakket ind i en overdimensioneret bærepose, hvilket betyder, at det bliver nemt at pakke dit fortelt væk, når det er tid til at tage hjem. OLPRO tror på ligetil camping, så vi leverer produkter, der hjælper med at lette stressen. Hvad mere er, er vores mellemstore campervan-fortelte alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

 

Køb mellemstore campervan forteltpakker

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller nedpakning af din mellemstore campervan forteltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et fortelt til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til fortelte.
Rul til toppen