null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Små campervan forteltpakker

sidebjælke:

 

Vi har den perfekte lille campervan forteltpakke til dine behov. Vores forteltpakker er ideelle til at skabe lidt ekstra plads i din campervan. Med et enkelt klik kan du få en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at sætte dit fortelt op. Få et kompatibelt lille campervan fortelt, tæppe og fodaftryk med et klik på en knap.

Vores kvalitets små campervan forteltpakker er lette og nemme at transportere og sætte op. Lige meget om du vælger oppustelige fortelte eller stangmarkiser, tilbyder OLPRO nogle af de hurtigste fortelte på markedet. De kan virkelig ikke slås for effektivitet, når de camperer. 

Hvad mere er, for at gøre din campingtur så stressfri som muligt, har vi designet en overdimensioneret forteltbærepose, hvilket betyder, at dit fortelt både er nemt at sætte op og pakke væk. Vores små campervan-fortelte er alle fuldt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet. 

Køb små campervan forteltpakker

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller nedpakning af din lille campervan forteltpakke, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et fortelt til din rejse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til fortelte.

 

Rul til toppen