Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO

rss
Geocaching: Vores tip til dit eventyr

Geocaching: Vores tip til dit eventyr

Hvis du ikke har hørt om det før, er geocaching en dille, der først blev grundlagt af Matt Stum i maj 2000. Siden da har den i stigende grad vundet popularitet over hele verden. 

Så hvad er Geocaching? jegna nøddeskal, det er -en mere sofistikeret version af skattejagt skræddersyet til nutidens teknologikyndige verden.Det er en virtuelt samfund af skattejægere, der delerisær detaljer om cacher (skatten) på forskellige websteder over hele verden. Alt, hvad en geocacher skal gøre, er at vælge en cache, navigere der, finde den og derefter logge den.

Cache findes i alle former og størrelser, men den mest almindelige er i form af en lille plastkasse.

Du kan også få dem i forskellige sværhedsgrader, de spænder lige fra blot et simpelt fund på GPS-systemet, til en multi-cache, hvor du får en række spor, der fører til den endelige destination, og derefter endelig hele vejen til puslespil cacher, hvor du bliver nødt til at løse et puslespil for at finde ud af koordinaterne.

Du kan søge online for at afsløre alle forskellige slags geocaching-websteder, herunder regionale, nationale og internationale slags. Than en, som de professionelle anbefaler er GeoCaching.com da det er den mest omfattende. Alt du skal gøre for at være en del er at tilmelde dig, logge på og indtaste et stednavn eller postnummer for at starte en søgning.

Geocaching er en glimrende måde at forelske sig i det landskab, du kender så godt igen. Det tilskynder dig til at se stærkt på dyrelivet og har den ekstra bonus at være relativt billig uden omkostninger, hvis du bruger din smartphone.

Thans appellerer til alle aldre og er perfekt til børn, da den vil lære dem om navigation og kort såvel som at få dem ud i det fri.

Du kan let kombinere geocaching med camping som en sjov dimension til en typisk dagtimeaktivitet. Hvorfor ikke tage vores Stamford 20L rygsæk med nogle snacks i og vores børn Dinosaur Wellingtons, for en autentisk geocaching-oplevelse?

Her er en hurtig guide til at komme i gang med geocaching:

 • Log ind på et geocaching-websted, og download enten en geocache til din GPS eller skriv ned koordinaterne og sporene

 • Konfigurer din GPS, og så går du af sted

 • Find placeringen, og brug sporene til at finde det nøjagtige sted, hvor geocachen er skjult

 • Åbn geocachen og se hvad der er indeni. Udfyld logbogen, hvis der er en

 • Sæt det tilbage nøjagtigt, hvor du finder det, men lad ikke nogen, der ikke er med dig, se hvad du laver

 • Log detaljerne om din søgning online, når du kommer hjem, hvis du vil, og gør det hele igen!

Some regler for geocaching:

 • Hvis du tager en 'skat', skal du udskifte den med noget af samme værdi

 • Sæt altid cachen tilbage nøjagtigt, hvor du fandt den

 • Rapporter en manglende eller beskadiget cache så snart du kan

 • Forkæl ikke cachen for andre, og giv ikke for mange spor til andre geocachere for at ødelægge jagten

 • Overhold altid landskodskoden og respekter dine omgivelser, og forårsag ikke skader eller alarm for offentligheden.

Og endelig nogle top tip:

 • Lad en øvelse løbe tæt på hjemmet, så du kan få en fornemmelse af det et sted, du kender godt

 • Bær en pen for at underskrive logbogen - nogle cacher er ikke store nok til at gemme en, eller de fungerer muligvis ikke

 • Glem ikke at logge din søgning (eller ej) online, når du kommer tilbage

 • Hvis du kæmper for at finde en cache (selv med sporene), skal du træde tilbage og prøve at se på området objektivt. Hvor er gode steder at skjule en cache? Hvor ville du gemme det?

 • Lav en dag med det - tag en picnic! Vi har et stort udvalg af picnic påklædning inklusive en række lavet af risskaller

Glad Geo-Caching!

Nøglereglerne for vild camping

Nøglereglerne for vild camping

Wild camping sover udendørs stort set hvor som helst andet end en campingplads. Dette kan gøres i et telt og gøres ideelt set langt væk fra veje eller bygninger.

Det er den perfekte måde at flygte fra hverdagens stress mens du også udforsker den vidunderlige natur i denne verden.

Der er dog nogle regler, som du skal følge, hvis du skal have en vellykket og sikker tur. Her er dem, som vi føler, du skal være opmærksom på:

 • For det første skal du ftillad den Udendørs adgangskodeDu skal sørge for, at du ltagfletning ingen sporhvor du har slået lejr og også sørge for, at du gør det ikke forstyrre Andet mennesker eller dyrelivmens du er derSørg også for, at du dgraver ikke grøfter, træder på planter eller flytter klipper.
 • For det andet skal du vide, hvor du skal hen. Det er ikke så simpelt at bare hente dit telt og tage af stedild camping er tilladt i det meste af Skotland (nogle begrænsninger gælder nær Loch Lomond) og på Dartmoor i Devon, men i øjeblikket er det tekniskulovlig andre steder i England og Wales uden grundejerens samtykke.Derfor, hvis du vil rejse til områder ligesom Lake District, er ansvarlig vildcamping visse steder på højere grundtolereres.
 • Et andet tip at vide om er, at du skal slå dit telt op som sent om natten som muligt og pakk derefter op igen som tidlig som du kan den næste dag.
 • Du burde ikke ophold på det samme sted i længere tid end en nat eller to.
 • Du skal også være opmærksom på "ingen camping" skilte, du skal holde den på en lille gruppe og også logså for et websted, der er flad ogbeskyttet fra vinden.
 • Du skal altid være godt klar at slå op i felterdet har afgrøder eller græssende husdyrinde.
 • Når folk pakker for at gå på camping, pakker de ofte en masse luksusgenstande, men du virkelig kun brug for -entelt, -en sovepose, -en sovemåtte, en slags madlavningsudstyr, mad, et vand flaske, -en fakkeljeres smartphone og -en rygsæk. Alt andet er bare en luksus.
 • jegDet er altid en bonus, hvis du kan vælge et telt med en farve, der blandinger godt med landskabet. Hvis du tjekker ud vores butik du vil være i stand til at finde mange forskellige telte, der gør dette perfekt - måske prøv at kigge på vores Pioner især telt.
 • Du bør også prøve at undgå tænder ild, selvom du kan fortælle, at andre mennesker har gjort det. Det kan grundejeren finde ekstremt respektløs så det er bedst at bare holde sig til din campingovn og lægge flere lag på, hvis du er kold.
 • Det er vigtigt at ltag siden, som du fandt den. Samt pakke din egen strøelseprøve taking væk nogen du c-enmig på tværs mens du også var der. 
 • Endelig, inden du tager afsted, skal du aLad altid nogen vide nogenlunde, hvor du vil være, og hvornår du forventes at være tilbage.

Glad camping alle sammen! 

Hvordan man laver det perfekte lejrbål!

Hvordan man laver det perfekte lejrbål!

At lave det perfekte lejrbål er ikke altid så simpelt som man kunne forvente, så her er vores tip til, hvordan man gør det så godt som det bliver.

Et første punkt for at sikre, at du er opmærksom på, er at du altid skal have en vandkilde eller en spand fuld af vand og en skovl i nærheden til enhver tid i tilfælde af en nødsituation.

En taske med træstammer og nogle pinde skal være nok til et par aftener. Sørg også for, at du har et ord med børn om brandsikkerhed.

Til at begynde med kan du bryde et par ildtændere op og sætte dem i basen. Dette kan bare tage lidt tålmodighed.

Du kan også prøve et web med små tørre pinde. Placer nok til virkelig at få ilden i gang, før du tilføjer dine større logfiler. Du kan også bruge trækulbriketter, da dette forlænger ildens levetid og giver en konstant varme uden at have dansende flammer.

Hvis du skruer lidt papir op og skubber det ned omkring pindene, kan du sætte lys på ildtændene uden at brænde fingrene på flammerne. Selvfølgelig, hvis du ikke har ildtændere, er der brug for mere papir - dette drejes bedst i spiraler og lægges ned, før pindene tilføjes.

Når pindene brænder godt, kan du tilføje et par logfiler. Hvis du forlader dette for sent, ser pindene ud, inden de tættere træstammer begynder at brænde. De mange forskellige trætyper, plus hvor tør det er, betyder, at du bliver nødt til at bruge din egen vurdering af, hvornår og hvor meget du skal tilføje.

Ilden skal være helt i gang på dette tidspunkt, men prøv at modstå fristelsen til fortsat at tilføje større træstammer for en enorm flamme. Du kan holde ilden mindre og sidde tættere, hvilket for det første giver dig mulighed for at holde lige så varmt, men det giver dig også mulighed for at bruge mindre af dine logs osv., Så det er også billigere!

Når du har det perfekte lejrbål, hvorfor ikke bruge nogle af vores picnicware at ledsage maden?

Vi håber, at denne blog hjælper dig i dine lejrbål-eventyr!

Årsager til at nyde naturen i efteråret

Årsager til at nyde naturen i efteråret

Der er så mange grunde til at nyde naturen i efteråret, fra den gyldne glød i dine omgivelser til de stjerneklare nætter og frostige morgener. Her er blot nogle af vores foretrukne grunde:

Spektakulære solnedgange

Dage bliver kortere meget hurtigere i løbet af efteråret, og solen begynder at svæve meget lavere ned på himlen. Det er i løbet af denne sæson, at aftener bliver meget mere sprøde, hvilket hjælper med at skabe nogle spektakulære solnedgange. En roadtrip i en autocamper gør desto mere spændende, når man rejser til synet af en glødende solnedgang.

Livlige dyreliv ...

Efteråret er en bikube af dyrelivsaktiviteter, fra egern, der løber frit til fugle, der vandrer i imponerende antal. Hvis du er en ivrig elsker af vilde dyrelivsaktiviteter, kan du virkelig ikke slå camping i løbet af efteråret. Hvis du virkelig ønsker at komme ind blandt dyrelivet, kan det være værd at forberede dine wellie-støvler, din kikkert og indstille en rute, der er uden for alfarvej.

... Men færre insektbid!

Eurgh, vi hader alle det øjeblik, hvor vi ved, at vi er bidt af et insekt. Heldigvis, når vejret bliver koldere, kan du forvente at se mindre af de irriterende flyvende insekter.

Mindre skarer

Som et resultat af COVID-pandemien lever vi åbenbart i tider, hvor det er bedst at undgå skarer af mennesker, du ikke har mødt før. Så camping om efteråret er et ideelt tidspunkt at undgå de travle sommermængder og i stedet nyde roen på en mere støjsvag campingplads. Det er i løbet af efterårsmånederne, at du er mere tilbøjelige til at høre fuglene kvidre, bladene rasler eller måske bare smuk lyd af stilhed.

 

Nyd middagens varme i smukke omgivelser

I løbet af efteråret kan du stadig nyde de varmere dage, men uden de uudholdeligt varme og ubehagelige nætter, som du nogle gange får om sommeren. Mens efterårsnattene kan blive kølige, giver det dig den perfekte undskyldning for at få lejrbålet i gang og søge i skabene efter de skumfiduser, du har gemt.

Mulighed for at bruge smuk belysning på din opsætning

De mørkere aftener betyder større mulighed for at komme til aften med et dejligt belysningssæt. For mange er dette også en mulighed for at slukke for julefeelysene og kontrollere, at de stadig arbejder, før de går på juletræet senere på året ... spændende tider!

 

 

 

 

-->