Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO

rss
Største rabat for blåt lys og NHS-personale

Største rabat for blåt lys og NHS-personale

Vi leverer alle NHS og blåt lys medarbejdere vores største rabat nogensinde på 25% rabat på alle produkter, som en tak for deres igangværende service i hele coronavirus-udbruddet.

Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Vi ved, at dette er en enormt stressende tid for vores NHS- og nødhjælpsansatte, og at give dem vores største rabat nogensinde er bare vores måde at sige tak for deres utroligt uselviske arbejde.”

”Vi er stolte over at kunne bruge vores position som en e-handelsvirksomhed til at forsøge at hjælpe alle dele af samfundet, når vi fysisk kan, og vi håber, at vi kan inspirere andre virksomheder til at gøre deres arbejde for at hjælpe samfundet på nogen måde, de kan.”

Efterhånden som flyselskaberne fortsætter med at annullere fly over hele verden, er campingbranchen blevet et populært alternativ for feriegæster, der leder efter en overkommelig og pålidelig 'opholdskation'.
Årsager til at campere i haven i foråret

Årsager til at campere i haven i foråret

Nu mere end nogensinde er det utroligt vigtigt at passe dig selv. Camping i haven kan være den perfekte måde for dig at nyde udendørs og samtidig bevare din selvisolering og sociale afstand. Da vi støtter denne forår 'Great Garden Inside or Outside Camp', har vi sammensat nogle grunde til, at din næste feriested faktisk er i din egen baghave.
 
Ren luft
Rlige nu er der intet, der higer efter mere end den rene luft udendørs. Bare en nat ude i haven kan hjælpe med at fylde dine lunger med ilt, hvilket kan gøre en verden af ​​god for dit fysiske og mentale velvære på et tidspunkt, hvor selvisolering er så fremtrædende.

En fredelig pause fra tv-skærmen
Lad os være ærlige, der er kun så meget Netflix, du kan se, ikke? Camping i din have kan være den perfekte mulighed for at slukke for dig selv fra den stressende situation, som vi befinder os i. Uanset om det giver dig selv en pause fra tv'et, sociale medier eller al elektronik kun for en nat, kan camping i haven være en fredelig måde at komme væk fra det hele på.

Se den stjernehimmel
Du har altid haft adgang til en af ​​de største udsigter muligt, men har måske ikke altid haft tid til at tage et kig i vores travle hverdag. Hvis du kan vælge en aften for at gå i camping i haven, så sørg for, at det er et sted, hvor der ikke er skyer på himlen, vi lover, at det vil være det værd.

Det er billigere end nogensinde at campere i haven (især med lån & gå)
Du er måske vant til, at mange aspekter af dit liv bliver mere og dyrere, men camping er det modsatte! Med vores nyligt lancerede udlejningstjeneste kan du nu låne produkter fra OLPRO prisvindende serie til så lidt som 297,62 kr. i løbet af 3 dage, hvilket er så meget billigere end at købe en og skulle opbevare den i garagen hele året rund. Ikke kun det, forestil dig hvor mange penge du sparer på hotelværelser, bookede flyrejser og endda benzinpenge ... hmmm, vi begynder at tro, at camping i haven er fremtiden!

Så hvorfor ikke være en del af en kæmpe samfundsbegivenhed...
OLPRO teamet hjælper med at promovere 'The Great Garden Inside or Outside Camp', der finder sted den 10.th, 11th og 12th April 2020. Gruppen blev startet for at hjælpe med at give folk en positiv aktivitet at se frem til, ligesom en normal ferie midt i al det kaos og usikkerhed, vi befinder os i i dag.

W
e er sikker på, at begivenheden vil hjælpe folk til at nyde det udendørs i et sikkert miljø og vil hjælpe med at løfte folks humør. For at se begivenheden på Facebook skal du besøge gruppeside her.
Nyt miljøvenligt lejeinitiativ 'Loan & Go' lanceret

Nyt miljøvenligt lejeinitiativ 'Loan & Go' lanceret

Vil du have en pålidelig og emiljøvenlig måde at gå på din næste ferie? Vores "Loan & Go" -udlejningsservice er nu lanceret og hjælper dig med det undgå spild af plastikTeknologien, der styrker dette lejeproposition, blev muliggjort gennem et partnerskab med Fat Llama, Storbritanniens største lejemarked.

Vores nye 'Loan & Go'-service giver kunderne mulighed for at låne et hvilket som helst af OLPRO's telte eller markiser, wder har plads til 1 til 8 personerTeltene er tilgængelige til låntagning i blokke på tre dage og skal udlånes via vores hjemmeside.

Lejede produkter ankommer med kunden 2 dage før den planlagte lejeperiode og kunderne forventes derefter at returnere produktet med det inkluderede returmærke via Parcelforce inden for 1 dag efter udløbet af deres lejeperiode.

Vores 'Loan & Go'-system er meget mere omkostningseffektivt for kunder, så folk kan låne 1.530,62 kr. Knightwick 2.0s-teltet til 297,62 kr. i løbet af 3 dage, eller 5.688,79 kr. COCOON BREEZE Campervan Markise til 1.190,48 kr. i løbet af 3 dage.


Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Vi har lanceret vores nye udlejningstjeneste med det formål at hjælpe vores kunder med at blive mere grønne og give dem en billigere mulighed for at låne et komfortabelt telt af høj kvalitet.”

”Vi forventer, at når den anerkendte betydning af fysisk og mental velvære fortsætter med at vokse, vil flere og flere begynde at investere i udendørs fritids- og campingudstyr. Camping vokser allerede som en populær mainstream-mulighed for ferieboliger i hele kontinentet, og rapporter viser, at folk i Europa allerede bruger 5 dage om året på camping."
  • Jack Barnett
5 trin til at være festival klar!

5 trin til at være festival klar!

Få dig et let-at-pitch telt
Når du er utroligt begejstret over at se dit yndlingsband eller udøver live, kan det at føle sig lidt smerte at skulle oprette dit telt! Heldigvis er telte så lette at slå op og tage ned igen i disse dage. De mest ideelle telte til festivalsæsonen har en 'pop'-mekanisme og kan tage bare et minut at tonehøjde, hvilket giver dig ekstra tid til at tage din plads helt foran tilskuerne og lige blandt handlingen. Desværre er vejret ikke altid garanteret perfekt til din store festival, så sørg for at dit telt er vandtæt!

Sørg for, at dit telt skiller sig ud fra mængden
Det handler ikke kun om at finde et praktisk telt, det handler om at finde det, der skiller sig ud fra mængden og er let at finde igen senere. Musikfestivaler som Glastonbury og Coachella bliver kun større og større, og at finde dit telt blandt tusinder af andre kan blive en hård opgave. Men hvis du er bekymret for, at dit telt ligner for andre, kan du finde kreative løsninger som glød-i-mørke teltpinde.

Overvej at tage din egen mad
Festival mad kan være dyrt! Hvis du er fast besluttet på at undgå de samme gamle overdrevne burger-varevogne og du er i stand til at undgå de fristende donuts, er det måske værd at tage din egen mad og picnic op. Efter at have afskaffet et stort beløb på disse dyrebare festivalbilletter, er mange festivalgængere ivrige efter at spare deres penge, hvor det er muligt, og pakning af dit pålidelige Melamine og mad er en god måde at gøre netop det. Sørg for, at du ikke glemmer flaskeåbneren!

Sørg for, at din telefon altid er opladet
Efter en lang dag med rejser til din festival og taget hundreder af fotos for at fange erindringerne, er det sidste, du ønsker, at din telefon går tom for batteri - især hvis du har brug for det for at finde din familie eller venner i mængden! Det er altid værd at tage en batteripakke i reserve til din telefon, eller endnu bedre, købe dig selv en telefonoplader til din bil, så du behøver aldrig at bekymre dig om det batteriniveau nogensinde igen.

Gør dit bedste for at få en behagelig nattesøvn
Efter en lang dag med stå op og måske endda lidt dans, skal du sørge for, at du er garanteret en god nats søvn. Sørg for, at du er forberedt foran begivenheden ved at købe den bedste sovepose og luftseng. Din krop takker dig næste morgen, når du har nydt en god nats søvn i komfort. Du har også mere energi til at komme tilbage til fronten af ​​festivalen mosh pit ... eller måske har du mere energi til at undgå det.
-->