Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO

rss
OLPRO-produkter, du kan bruge i din have

OLPRO-produkter, du kan bruge i din have

Når det kommer til dette punkt på året, er vejret ikke lige så indbydende at pakke poser og tage på campingferie. Vi har dog sat dette blogindlæg sammen for at vise dig, at du stadig kan bruge dine OLPRO-produkter, selv i dit eget hjem. 

 

Den første ting, vi bruger året rundt, hjemme eller ude, er vores Melamine Indstiller

Vi elsker især vores Witley melamin sæt da vi tror, ​​det næsten har evnen til at ligne et Fair Isle julemønster.

Vi nyder virkelig at lave en kogt morgenmad og derefter på vej ud i haven med vores melamin. Hvis du lukker øjnene, kan du næsten forestille dig dig selv på din yndlingscamping. 

8 stykke Witley Melamine Set Melamine Camping Servise sæt

Witley 8-delt melamin sæt er kun 147,00 kr.. 

 

Det andet OLPRO-produkt, som vi bruger året rundt, er vores Pop telte.

De er super hurtige og virkelig lette at sætte op og ned, så du kan vælge, når du vil have dem op eller ej. De fungerer så godt som et børn leger telt eller som en sjov mulighed for at sove over. Størrelsen betyder, at de også passer ind i de fleste haver!

 

Det Blå OLPRO poptelt er kun 423,00 kr..

 

På samme måde som sleepover er det næste produkt, vi bruger året rundt, vores OLPRO Dark Moon sovepose. Dette kommer i både a enkelt og adobbelt størrelse.

 

Vi elsker især Dark Moon-mønsteret, da farven er så efterårsfarvet. Størrelsesindstillingerne er også en ekstra bonus, da de er gode, hvis børn vil dele eller for et par.

OLPRO Dark Moon Pattern Dobbelt 300 gsm fyldt sovepose OLPRO

Vi elsker at bruge disse soveposer, mens vi camperer i vores poptelt, da de gør det så hyggeligt og sjovt. 

Det Dobbelt Dark Moon sovepose er 380,00 kr. ogSingle Dark Moon sovepose er 208,00 kr.

 

De næste tre produkter, som vi bruger året rundt, er vores: Windbreaks, Picnic Rugs og vores fold out-borde.

 

En af vores yndlingsvindskærme, som vi gør, er vores Beach Compact 4-polet.

Vi elsker især dette design, da det får os til at føle, at vi er på stranden, selvom vi virkelig er hundreder af miles væk. Der er uendelige anvendelser af vores vindskærm i de koldere måneder. For børn er de gode som en hule, der støtter, og for voksne elsker vi at bruge dem som en vindbeskytter, når vi har lejrbål om aftenen. 

 The Beach 4 Pole Compact Windbreak (Stålstænger) Windbreaks Camping & Beach Windbreak

Det Beach Compact 4-polet vindskærm er kun 302,00 kr..

 

Mens vi er ude i vores haver, a Picnic tæpper er absolut et væsentligt. Det holder fugtigheden væk, mens du sidder ude, og det tilføjer lidt hygge til vores poptelte som et midlertidigt tæppe.

Vi elsker det især i denne lyserøde farve, da den er så lys og sjov. 

Matio Picnic Rug Strawberry Print Regatta

Det Matio Picnic Rug i Strawberry Print er kun 130,00 kr..

 

Det endelige produkt, vi skal nævne i dag, er vores Foldet korttabel. Selvom vi stopper her, tror vi virkelig, at du kan finde et brug for ethvert OLPRO-produkt i din have eller dit hus året rundt. 

 

Korttabellen er fantastisk, når den foldes op, så den er perfekt til opbevaring, når du ikke bruger den. Bordet har udtrækkelige ben med to højdeindstillinger. Det er både let og praktisk.

Verdenskort Foldepladsbord Sort sølvmøbler OLPRO

Vi elsker at bruge vores kortbord til spilaftener ude i haven og til at spise vores lejrbål-godbidder. 

Det Verdenskortet foldespilbord i sort er kun 346,00 kr..

 

Vi håber, at du har lært noget fra denne blog, og at det har givet dig nogle ideer til hjemmet til måder, du kan bruge dine OLPRO-produkter selv i de koldere måneder!

 

 

Enkle campingopskrifter

Enkle campingopskrifter

Madlavning mens camping kan være udfordrende, så det er bedst at have et par opskrifter, som du kan stole på at være lette og pålidelige. Morgenmad, frokost, middag, dessert og drinks. 

OLPROs nye træplantningsinitiativ

OLPROs nye træplantningsinitiativ

Den 5. oktober lancerer vi det forudbestillinger til vores nyt 2021-sortiment af større udendørs fritidsprodukter sammen med et løfte om at plante et træ for hvert solgte produkt.
Nøglereglerne for vild camping

Nøglereglerne for vild camping

Wild camping sover udendørs stort set hvor som helst andet end en campingplads. Dette kan gøres i et telt og gøres ideelt set langt væk fra veje eller bygninger.

Det er den perfekte måde at flygte fra hverdagens stress mens du også udforsker den vidunderlige natur i denne verden.

Der er dog nogle regler, som du skal følge, hvis du skal have en vellykket og sikker tur. Her er dem, som vi føler, du skal være opmærksom på:

 • For det første skal du ftillad den Udendørs adgangskodeDu skal sørge for, at du ltagfletning ingen sporhvor du har slået lejr og også sørge for, at du gør det ikke forstyrre Andet mennesker eller dyrelivmens du er derSørg også for, at du dgraver ikke grøfter, træder på planter eller flytter klipper.
 • For det andet skal du vide, hvor du skal hen. Det er ikke så simpelt at bare hente dit telt og tage af stedild camping er tilladt i det meste af Skotland (nogle begrænsninger gælder nær Loch Lomond) og på Dartmoor i Devon, men i øjeblikket er det tekniskulovlig andre steder i England og Wales uden grundejerens samtykke.Derfor, hvis du vil rejse til områder ligesom Lake District, er ansvarlig vildcamping visse steder på højere grundtolereres.
 • Et andet tip at vide om er, at du skal slå dit telt op som sent om natten som muligt og pakk derefter op igen som tidlig som du kan den næste dag.
 • Du burde ikke ophold på det samme sted i længere tid end en nat eller to.
 • Du skal også være opmærksom på "ingen camping" skilte, du skal holde den på en lille gruppe og også logså for et websted, der er flad ogbeskyttet fra vinden.
 • Du skal altid være godt klar at slå op i felterdet har afgrøder eller græssende husdyrinde.
 • Når folk pakker for at gå på camping, pakker de ofte en masse luksusgenstande, men du virkelig kun brug for -entelt, -en sovepose, -en sovemåtte, en slags madlavningsudstyr, mad, et vand flaske, -en fakkeljeres smartphone og -en rygsæk. Alt andet er bare en luksus.
 • jegDet er altid en bonus, hvis du kan vælge et telt med en farve, der blandinger godt med landskabet. Hvis du tjekker ud vores butik du vil være i stand til at finde mange forskellige telte, der gør dette perfekt - måske prøv at kigge på vores Pioner især telt.
 • Du bør også prøve at undgå tænder ild, selvom du kan fortælle, at andre mennesker har gjort det. Det kan grundejeren finde ekstremt respektløs så det er bedst at bare holde sig til din campingovn og lægge flere lag på, hvis du er kold.
 • Det er vigtigt at ltag siden, som du fandt den. Samt pakke din egen strøelseprøve taking væk nogen du c-enmig på tværs mens du også var der. 
 • Endelig, inden du tager afsted, skal du aLad altid nogen vide nogenlunde, hvor du vil være, og hvornår du forventes at være tilbage.

Glad camping alle sammen! 

-->