Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO

rss
10 grunde til at gå på camping

10 grunde til at gå på camping

10 grunde til, at du skulle gå i camping til din næste ferie

1. Camping kan være den ultimative romantiske flugt!

Nu med Valentinsdagen nu, er det et godt tidspunkt at påpege, at en eventyrlig campingferie kan være den perfekte romantiske tur for mange par. Af mange af de grunde, du er ved at læse, kan camping være den bedste måde at tilbringe tid med din anden halvdel på, uanset om det er den maleriske udsigt, kvalitetstiden sammen eller bare muligheden for at gøre noget uforglemmeligt ”usædvanligt” 'minder sammen, camping er vejen frem.

2 Det er den bedste måde at se en solnedgang og solopgang på
Forestil dig at vågne op hver morgen og rulle ud af sengen til den største udsigt over en solnedgang eller solopgang. Hvis du kender det perfekte sted at se en solnedgang eller en solopgang, er der virkelig ingen lettere måde at fange th perfekt roligt øjeblik. Hvorfor ikke bruge den ekstra tid, du ville have brugt på at rejse fra et hotel til at indstille det ultimative kamerabillede ... eller måske bare ekstra snoozing i sengen.

3. Camping er også perfekt til at se på Stars
Alle elsker  stirrer rigtigt ?! Forestil dig at være i stand til at gøre det hver nat fra komforten i dit eget telt. Nogle telte giver dig nu mulighed for at stare under lærredet i dit eget telt med specialbyggede stargazing-paneler. De fleste campingpladser ligger en god afstand fra trængsel og travlhed i nærliggende byer og byer, hvilket betyder, at der ikke er nogen lysforurening og kun klar himmeludsigt for den perfekte stjerneklar nat.

4. Brug af kvalitetstid sammen med andre
Kan du huske, da helligdage drejede sig om at tilbringe kvalitetstid med hinanden, og ikke omkring hvor stærk wifi-forbindelsen er? Når camping er udført korrekt, har du den perfekte mulighed for at tilbringe ægte kvalitetstid sammen og endda minde andre om værdien af ​​denne tid sammen. Nyd hinandens selskab, og fortæl de vindende historier, der altid får din familie og deres kære til at grine, og fortæl de forfærdelige vittigheder, du ved, som desværre ikke gør det.

5. Brug kvalitetstid på dig selv
Camping er dog ikke kun for familier og kærlighedsfugle! Mange backpackere vælger at campere på egen hånd som den ideelle mulighed for at tage på deres eget eventyr og komme væk fra det hele. For nogle mennesker er der intet mere spændende end at gå helt væk fra alfarvej og skabe et eventyr, der er unikt for dem alene. Absolut en fantastisk oplevelse for dem, der nyder deres eget firma.

6. Fordyb dig i naturen
Mange campingpladser er designet til at give dig den bedst mulige mulighed for at være vidne til naturen på sit fineste. Nogle af de bedste campingeventyr er dem, der giver dig mulighed for at se de seværdigheder, du bare ikke ville få i et opbygget miljø. Uanset om du camper i nærheden af ​​floder eller slår op i kuperede områder, er der nogle utrolige udsigter at være i selskab med venlige dyreliv.

7. Det er fantastisk til dit velbefindende
I dag hører vi hele tiden om vigtigheden af ​​at passe dig selv. På et tidspunkt, hvor folk konstant 'tændes' med telefoner i lommerne og internetforbindelse hurtigere og mere tilgængelig end nogensinde, den bedste måde at passe på dit eget velvære på kan være en spændende campingflugt. Naturligvis vil camping give dig muligheden for at få lidt frisk luft ind i lungerne og en chance for at slappe af fra nogle af stresserne i det moderne liv.

8. Slap af og genoplad
Tilsvarende , den friske luft og motion hjælper dig med at slappe af, sove godt og genoplade dine batterier. Det er nemt at oprette et campingeventyr, der er indstillet til det tempo, du vil have det - ingen travlt rundt og ingen stressende trafikpropper at kæmpe med! Oxygen vil være god for din krop, og du vil næsten helt sikkert afslutte et campingeventyr med en forfriskning.

9. Det er en bedre mulighed for miljøet
At flyve til udlandet konstant skader miljøet. Flyvning tager meget energi og frigiver en stor mængde kuldioxid i atmosfæren, dette forværrer kun drivhuseffekten, der får temperaturerne til at stige. Så du kan hvile let i den viden, at camping er et alternativ med lavt kulstofindhold, som miljøet vil takke dig for.

10. Camping er overkommelig
Og sidst, men ikke mindst, er camping også godt for din bankkonto! At købe et telt af høj kvalitet en gang kan give dig en levetid på indkvartering til fremtidige ferier, og din største udgift er sandsynligvis rejseomkostningerne, du kommer til din campingdestination. Så forestil dig alle de dejlige ting, du kan bruge dine ekstra penge på, måske en ekstra ferie eller to... ok, måske 5!
 
Lancering af ny 2-års garanti på produkter

Lancering af ny 2-års garanti på produkter

OLPRO fejre anerkendelse af høje profiler med lanceringen af ​​ny 2-års garanti på produkter

Efter en række nylige vinder af høj profil, har OLPRO fejret ved at lancere en ny 2 års garanti på tværs af alle sine telte og markiser.

OLPRO, det britisk-baserede camping- og campervanlægsfirma, er for nylig blevet udnævnt til finalist for 'Årets digitale e-handelsvirksomhed' ved FSB's Small Business Awards. Dette følger på OLPRO 's succes med at blive udnævnt til West Midlands '' e-commerce Business of the Year 'og den nationale løber til priserne ved British Chambers of Commerce Business Awards 2019.

Som tak til sine kunder har OLPRO lanceret en ny 2-års garanti for alle telte og markiser, der er købt på OLPRO websted fra den 11. februar 2020 og fremefter.
 
Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Vi er meget glade for at se, at OLPRO anerkendt for så mange priser med høj profil, og jeg synes, det er en god afspejling af den opmærksomhed, der er forbundet med at fremstille vores produkter af høj kvalitet. Vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi værdsætter al deres support og positive anmeldelser, og vores nye 2-års garanti er kun en lille del af vores måde at sige tak.”
OLPRO seneste sortiment af telte, markiser og andre udendørs fritidsprodukter www.olproshop.com
Nye produkter til 2020

Nye produkter til 2020

Vækst vores sortiment for 2020

Flere nye produkter end nogensinde før.

2020 ser udgivelsen af ​​nogle af de mest spændende produkter i OLPRO 8-årige historie.  

Hos OLPRO , et af de få UK-baserede camping- og campervanemærker, har vi føjet markant vores sortiment af telte og campingvogne markiser til 2020 samt introduceret vores første Caravan Markise nogensinde - igen med en typisk OLPRO twist.

En af de mest spændende udviklinger og noget, vi har arbejdet med i nogle år, er introduktionen af ​​to backpacking-telte. Vi er alle Walkers og i år har OLPRO Malvern fra Oxfordshire uden penge eller elektroniske enheder. 

Vi elsker alle et godt eventyr, og lanceringen af ​​Pioneer og Voyager-teltene fra OLPRO betyder, at du og en ven kan gå og udforske et nyt sted og få noget at overnatte. Utroligt med kun 792,77 kr. & 881,85 kr. er disse telte 1,9 kg i vægt med lette 400 g legeringsstænger og 210T ripstop polyesterstof.

Dette er avancerede telte, der fås direkte fra OLPRO til utrolige priser. 

For familier, der ønsker at tage længere pauser, har vi Wichenford Breeze tilbage på lager til 2020, og vi lancerer det utrolige nye Explorer 4-køkken oppustelige telt (ovenfor). 
 
Det er et telt, som mange allerede har kaldt vores bedste. 

Det er fuldt oppusteligt, har et stort soveværelse bagpå, der kan opdeles i to for at give to soveværelser, og hele teltet har Windows og persienner på hvert panel. Vi har også lagt ovenlysvinduer på tagpanelerne med en persienn, der kan trækkes tilbage eller bruges til at dække ovenlysvinduerne - hvilket giver dig muligheden for at slippe mere lys i løbet af dagen eller være i stand til at stirre på en aften.

Den har en stor baldakin foran og er et ikke-holder spærret kvalitetstelt til, utroligt, kun 4.444,87 kr..
 
Du kan se videoen til Explorer her: https://www.youtube.com/watch?v=n94qMrgAVN8

Inden for vores polerede række af telte har vi tilføjet den meget tilpasningsdygtige Orion 6-køje og den rummelige 7-kajse Endeavour. 
 
Som med alle OLPRO telte nu er de OLTech Polyester 5.000 H / H-moduler og for 2020 leveres en 2-års garanti som standard.
Ud over telte lancerer vi en polet version af vores bedst sælgende oppustelige campingvogntelt - The Cocoon (nedenfor), til hvilken vi allerede har modtaget nok ordrer til at sælge den første levering. Vi råder kunderne til at afgive ordrer på forteltet Poled Cocoon Campervan så hurtigt som de kan for at garantere, at de får deres i 2020.
Og for første gang nogensinde har vi vovet os ind i Caravan Markiser ved at lancere The View Caravan Markise i to størrelser. Denne oppustelige fortelt passer til alle campingvogne, og alle leveres med det på fastgørbart anneks, så du kan give dig selv mere plads, når det er nødvendigt. Frontpanelerne kan alle fjernes, og de leveres med gardiner og tonede ovenlys.

Vi har skabt campervand markiser i længe nu og bruger denne oplevelse og erfaringerne fra teamet, der har skabt prisvindende campingvogn markiser i fortiden, vi vidste, at det ville være godt at lægge noget derude til campingvogne der ville have noget forskellige og, igen, godt prissat.
 
Med disse produkter og mange flere 2020 vil det blive et spændende år for OLPRO .
Fantastisk efterår

Fantastisk efterår

Awesome Autumn er over os

Efteråret er godt og virkelig her, og halvtidsperioden nærmer sig hurtigt. Selvom vejret ikke er så befordrende for eventyr som sommermånederne, er efterårsfarverne værd at gøre en indsats for at komme ud for. Der er ikke sådan noget som dårligt vejr, bare dårligt tøj!

Strande er vildere og mere dramatiske (såvel som mere støjsvage!) Og campingpladser er mere støjsvage og mere overkommelige efterhånden som off-peak tarifferne rammer ind. Vi har afsluttet et par ideer om efterårseventyr, så du får mest muligt ud af din fritid denne sæson.

1: Følg en bladkiggende sti 

Forest of Dean og Wye Valley har lanceret Storbritanniens første Leaf Peeping Trail i efteråret.  Med 50 miles af en fantastisk natur og farve er der masser at gøre undervejs, fra kano på floden Wye til at klatre op Symonds Yat for at beundre udsigten. Der er nogle gode campingpladser i nærheden, hvis du vil lave en weekend (eller en uge) af den, f.eksWhitemead Forest Park til et større sted med flere faciliteter eller den fantastiske enkelhedCampingplads Beeches Farm til en fantastisk udsigt over solnedgangen over dalen.

2: Gå Stargazing

Med de tidligere aftener kan selv det yngste medlem af familien nyde nogle stargazing. Det er Space Week i øjeblikket, hvad en god mulighed for at komme derude og få øje på nogle konstellationer med familien. England er fuld af 'mørke himmel' pletter - steder med lidt eller ingen kunstig belysning - hvor du kan gå ud og nyde Galaxy vidundere. Det er også Hunter's Moon den 13. oktoberth, månens fuldmåne - det ideelle tidspunkt at komme ud og nyde en himmelfest.

Kombiner din stargazing med et lejrbål (så længe de er tilladt, hvor du er, selvfølgelig) og nogle skumfidosskåling, og du har den perfekte efterårsaktivitet at huske i årene fremover.

3: Gå til Apple Picking (og tryk på!)

Det er sæsonen med masser - masser af æbler! Mange National Trust-egenskaber har valgt dine egne begivenheder i deres æbleplantager, f.eks Brockhampton i Herefordshire. Du kan også finde oplysninger om æblepresningsdage overalt i landet, hvor du kan tage med dig din Bounty og deltage i encommunity apple pressing event, gemme saften til at drikke som den er - eller lav selv din cider selvfølgelig! 

4: Strandcombing / rockpooling

Rene, varme sandstrande er store - men for mig kan du ikke slå en vild, høj fuldmåne efterårstidevand komplet med hvirvlende måger, nedbrudte bølger og den fascinerende detritus, der bliver tilbage. Driftwood, frøbælge fra lande langt langt væk, havfrue punge, skatten fundet på en fjerntliggende strand er langt mere interessant i efteråret end sommeren. Se hvilke af disse skatte, du kan finde på dine eventyr. Tag et par handsker og en skraldespose med dig, og gør din egen mini-strandrensning, mens du går.

Nogle af vores yndlingsstrande:

Rhossili Bay i Wales

Warbeth Bay i Orkney

Brancaster i Norfolk

Marloe Sands i Wales

Robin Hoods Bay, Yorkshire

5: Besøg et arboret

Med over 60.000 arter af træ over hele kloden og 32 indfødte britiske arter skylder vi det til arveavlens verden at komme ud og værdsætte disse utrolige, smukke iltproducenter. Et arboret eller en skov er en ideel måde at besøge og værdsætte en lang række træer fra vores oprindelige arter til tusinder af introducerede sorter også. Efteråret er, når et arboret virkelig kommer til sin egen, da farverne ændrer sig, og blade, frø og nødder falder alle sammen, hvilket giver et tæppe af smuk sæsonbetonet godhed. Støtte udviklingen af ​​Arboretums og skovområder med dit gebyr, bilparkeringsgebyr, National Trust-medlemskab, eller donationer til Woodland Trust, og sørg for, at træerne vil være der i mange generationer fremover. Tjek nogle af deUKs smukkeste arboretums her.

-->