Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere Klik og indsaml | Ingen Quibble Returns

OLPRO Rambling Blog

RSS
Fantastisk efterår

Fantastisk efterår

Awesome Autumn er over os

Efteråret er godt og virkelig her, og halvtidsperioden nærmer sig hurtigt. Selvom vejret ikke er så befordrende for eventyr som sommermånederne, er efterårsfarverne værd at gøre en indsats for at komme ud for. Der er ikke sådan noget som dårligt vejr, bare dårligt tøj!

Strande er vildere og mere dramatiske (såvel som mere støjsvage!) Og campingpladser er mere støjsvage og mere overkommelige efterhånden som off-peak tarifferne rammer ind. Vi har afsluttet et par ideer om efterårseventyr, så du får mest muligt ud af din fritid denne sæson.

1: Følg en bladkiggende sti 

Forest of Dean og Wye Valley har lanceret Storbritanniens første Leaf Peeping Trail i efteråret.  Med 50 miles af en fantastisk natur og farve er der masser at gøre undervejs, fra kano på floden Wye til at klatre op Symonds Yat for at beundre udsigten. Der er nogle gode campingpladser i nærheden, hvis du vil lave en weekend (eller en uge) af den, f.eksWhitemead Forest Park til et større sted med flere faciliteter eller den fantastiske enkelhedCampingplads Beeches Farm til en fantastisk udsigt over solnedgangen over dalen.

2: Gå Stargazing

Med de tidligere aftener kan selv det yngste medlem af familien nyde nogle stargazing. Det er Space Week i øjeblikket, hvad en god mulighed for at komme derude og få øje på nogle konstellationer med familien. England er fuld af 'mørke himmel' pletter - steder med lidt eller ingen kunstig belysning - hvor du kan gå ud og nyde Galaxy vidundere. Det er også Hunter's Moon den 13. oktoberth, månens fuldmåne - det ideelle tidspunkt at komme ud og nyde en himmelfest.

Kombiner din stargazing med et lejrbål (så længe de er tilladt, hvor du er, selvfølgelig) og nogle skumfidosskåling, og du har den perfekte efterårsaktivitet at huske i årene fremover.

3: Gå til Apple Picking (og tryk på!)

Det er sæsonen med masser - masser af æbler! Mange National Trust-egenskaber har valgt dine egne begivenheder i deres æbleplantager, f.eks Brockhampton i Herefordshire. Du kan også finde oplysninger om æblepresningsdage overalt i landet, hvor du kan tage med dig din Bounty og deltage i encommunity apple pressing event, gemme saften til at drikke som den er - eller lav selv din cider selvfølgelig! 

4: Strandcombing / rockpooling

Rene, varme sandstrande er store - men for mig kan du ikke slå en vild, høj fuldmåne efterårstidevand komplet med hvirvlende måger, nedbrudte bølger og den fascinerende detritus, der bliver tilbage. Driftwood, frøbælge fra lande langt langt væk, havfrue punge, skatten fundet på en fjerntliggende strand er langt mere interessant i efteråret end sommeren. Se hvilke af disse skatte, du kan finde på dine eventyr. Tag et par handsker og en skraldespose med dig, og gør din egen mini-strandrensning, mens du går.

Nogle af vores yndlingsstrande:

Rhossili Bay i Wales

Warbeth Bay i Orkney

Brancaster i Norfolk

Marloe Sands i Wales

Robin Hoods Bay, Yorkshire

5: Besøg et arboret

Med over 60.000 arter af træ over hele kloden og 32 indfødte britiske arter skylder vi det til arveavlens verden at komme ud og værdsætte disse utrolige, smukke iltproducenter. Et arboret eller en skov er en ideel måde at besøge og værdsætte en lang række træer fra vores oprindelige arter til tusinder af introducerede sorter også. Efteråret er, når et arboret virkelig kommer til sin egen, da farverne ændrer sig, og blade, frø og nødder falder alle sammen, hvilket giver et tæppe af smuk sæsonbetonet godhed. Støtte udviklingen af ​​Arboretums og skovområder med dit gebyr, bilparkeringsgebyr, National Trust-medlemskab, eller donationer til Woodland Trust, og sørg for, at træerne vil være der i mange generationer fremover. Tjek nogle af deUKs smukkeste arboretums her.

Den udvendige er din

Den udvendige er din

Den udvendige er din

Har du nogensinde bemærket, at hvis dine børn eller børnebørn er uklare, tager du dem udendørs, og de slapper næsten øjeblikkeligt af og begynder at hygge sig? Dette er 'biophilia' - teorien om, at mennesker naturligt trækkes til natur og naturlige ting. 
Mens de fleste af os voksede op med at udforske vores udendørs omgivelser, bliver dagens børn opfostret med 'naturunderskudsforstyrrelse', hvor de holdes indendørs af frygt for fare, bortførelse, skade - og hvor de tilbringer meget mere tid foran en skærm end de bygger dens eller spiller i vandløb. 
Det er ikke underligt, at børns mentale helbred er ved at falde - de to stemmer bestemt ?! Så hvad kan man gøre for at modvirke denne barndomstravesty?

Få mest muligt ud af din fritid. I dagens verden arbejder begge forældre ofte, og dette kan give lidt tid til udendørs udforskning og eventyr såsom vandreture og campingture. Det behøver dog ikke være meget - selv at gå i skole, tage ud til parken, tage hunden ud - eller endda lege i haven - vil alle hjælpe med at føde behovet for det store udendørs. Hvis du selvfølgelig har mere tid, er det at planlægge i campingture eller gåture i nationalparker, skove eller ved siden af ​​strande en ideel (og overkommelig) måde at tilbringe mere tid udenfor med hele familien. Du kan være udmattet om aftener og weekender, men vi lover, at hvis du ALLE kommer udendørs og nyder naturen, vil du føle fordelene for alles psykiske og fysiske helbred. 

Deltag i en skovskolegruppe eller udendørs legegruppe.Tag leget udenfor - der er mange grupper nu, hvor du kan tilmelde dig ligesindede familier og tilbringe dedikeret tid i det store udendørs, når det kommer regn eller skinne. Bare søg online efter en i nærheden - og hvis du ikke kan finde en, skal du oprette en selv! Den, vi deltager i, er i et lokalt skovområde og involverer masser af sjove aktiviteter såsom ildbygning og madlavning, bygning og naturligvis spring i mudrede vandpytter. 

Deltag i National Trust's kampagne for at få børn tættere på naturen med'50 ting at gøre, før du er 11 3/4 '. Med 50 gratis eller billige aktiviteter, der alle er baserede udendørs, er du sikker på at finde noget inspiration tæt på hjemmet. 


Ingen spildte weekender

Ingen spildte weekender

Ikke mere spildte weekender

Er du nogensinde kommet til slutningen af ​​søndagen og indså, at du har brugt hele weekenden på at udskyde? Potter rundt om huset, ligger i sengen, binge ser Netflix og spiser snacks? Ser du tilbage med beklagelse på en anden mistet weekend? Her hos OLPRO ønsker vi, at du skal begynde at få mest muligt ud af den fritid, du har, og tage dig selv ud i det udendørs for nogle dejlige mini-eventyr. 

Der er mange måder at bringe naturen ind i din fritid. Tag din frokost udenfor og nyd en picnic i naturen. Tag en kollega og gå rundt om blokken - oplev nogle lokale stier. Stå tidligt op og gå op ad en bakke for en daggry tur før arbejde. Tag børnene vilde camping - selvom det bare er i haven. Find en campingplads i nærheden, og besøg bare en nat eller en weekend, stargaze og stege skumfiduser. Mikroeventyr, der giver dig en fornemmelse af god tid brugt. 

Hvad med priserne stigende, Brexit truende og miljøkrisen, er det let at sidde fast i den nationale dysterhed. Dog får vi kun ét liv. Et liv med en forventet levealder i Storbritannien på 81 år. 81 år, 52 weekender om året - det er vigtigt, at vi ikke spilder dem på skærmtid og sofaen. Mini-eventyr kommer den lokale økonomi, dit helbred og trivsel og miljøet til gode. At ferie tættere på hjemmet er fantastisk til at skære ned på dit kulstofaftryk, og din fysiske og mentale sundhed vil takke dig for at få mere motion og D-vitamin (vist sig at hjælpe med at øge dit humør naturligt). 

Den mentale sundhed velgørenhed Mind for nylig bestilt en rapport, der har vist, at det at være udendørs, uanset om det er at dyrke mad, havearbejde eller udføre bevaringsarbejde, har en enorm gavnlig indvirkning på mental sundhed. Camping, vandreture, picnic og gåture er nogle af de bedste måder at komme sig udendørs og have det sjovt, mens man lindrer psykiske belastninger og belastninger.

Vogteren siger, at "vi er dobbelt så tilbøjelige til at være følelsesmæssigt nødlidende, hvis vi er bymæssige snarere end landdistrikterne (og fire gange mere sandsynligt at lide af skizofreni). En del af årsagen til dette er fremmedgørelse forårsaget af manglende eksponering for naturlige seværdigheder, lyde og lugt, til dislokation fra årstidens naturlige rytmer, om natten fra dag. Økoterapier virker, fordi de forbinder os igen med naturen; dens ydre virkelighed, men mest fundamentalt, vores indre natur.'

Naturligvis foreslår vi ikke, at du opgiver din medicin eller terapi - men ved at tilføje mere tid udendørs, er du sikker på at føle dig lidt (eller meget) bedre. 

Find tiden til at komme uden for mere - og beklag aldrig din weekend igen. 

Camping ved Bestival

Camping ved Bestival

Shell er en mor af to små Rocco og Valli og bor på den korniske kyst. Hun er en instablogger og skaber smukke billeder og deler fantastiske produkter på sin profil, @shellandthelittlies over på Instagram.Så det ser ud til, at nogle af jer føler nøjagtigt det samme som jeg, og tror, ​​at I ikke er campister...godt, hvis jeg kan gøre det, kan du!

Da venner og familie hørte, at vi lavede @campbestival i år, lo nogle, og den hyppige respons var..."Du? Camping?"

Jeg må indrømme mig selv, at det aldrig har været noget, som jeg troede, jeg ville gøre, men at have børn og vokse op med campingvogne ved jeg det sjove, jeg plejede at have, og den oplevelse, det ville være for os som familie, så jeg ville give det en gå!

Og....Jeg elskede det...det gjorde vi alle sammen! Tak til vores venner @olproeverywhere der arrangerede vores hjem hjemmefra Wichenford 3.0, som er et så fantastisk telt!

Det var let at komme op og ned bogstaveligt talt tage os cirka 25 minutter, og jeg er sikker på, at jo mere vi gør det, jo hurtigere får vi! Der var masser af plads til os alle, børnene elskede deres soveværelser og Valli sov endda indtil morgenen på sit værelse, som er uhørt hjemme! De har i øjeblikket gode tilbud på telte, campervands markiser og camping tilbehør og tilbyder altid gratis levering.

Et par ting, jeg var bekymret for, var

1 - at føle kulden, heldigvis var vejret godt, men det blev koldere om natten, men teltet var dejligt og hyggeligt, så jeg følte ikke koldt overhovedet (kommer fra mig, der altid er koldt, det betyder meget!)

2. Bruser / toilet-situationen - jeg havde masser af meddelelser om dette! Vi opholdt sig i Camping Plus, som stadig er standardcamping, men betyder, at du får en større plads tættere på begivenheden. Jeg blev glædeligt overrasket over, at der var masser af brusere og toiletter, der blev rengjort regelmæssigt. Bruserne var varme og vi brusede hver dag, hvilket bare gør hele oplevelsen bedre!

Det var dejligt at vågne op til naturens lyde og bare så spændende for børnene, så vi har bestemt fanget campingfejlen!

Vi planlægger nogle weekender væk her nede i Cornwall på campingpladser med gode faciliteter, så selvom jeg bor her, ved I sikkert bedre end mig de bedste campingpladser, du kan besøge...Jeg vil meget gerne høre dine anbefalinger i kommentarerne venligst! '-->