Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Det er på tide, at vi får camping!

rss

Det er nu under 40 dage indtil påske, og selvom påsken er lidt tidligere i år, så vi kan sige, at det nu er under 40 dage, indtil påsken lidt tidligere også, forbliver det en kendsgerning, at den første helligdag siden den sidste næsten er på os.

Det er også årets første bankferie, som er tydeligt tidligere og tidligere hvert år med chokoladeæg, der vises på alle ledige hylder, så snart vi ramte den 26. december.

Det er 4 dage fri - der sker intet, medmindre du er en juniorlæge, i hvilket tilfælde du kommer til at arbejde for mindre, end du plejede at bruge, mens vi alle går på camping, og i alle tilfælde er det fantastisk, at du er der i tilfælde af det beruset telt knap episode.

Der er også den sjove søndag, hvor supermarkederne er lukket, fordi de er i en bestemt størrelse eller form.

Så hvad skal man gøre?

Undertiden er den første bankferie den, hvor folk gør mindre for at komme sig efter måneder med kreditkortregninger fra jul og den ubarmhjertige bekymring for -20 og sne.

Det er underligt, fordi det ikke længere er vinter, men det føles stadig meget som det, men med æg.. og så bliver det pludselig lidt varmere.

Hvad skal man gøre?

I 1995 selv og ven - det skulle være to venner, men en lå i, besluttede, at vi skulle gå fra mit daværende hjem Sheffield til Hope, i Peak District og camp. Meningen var så at gå videre til Castleton.  

De siger i disse dele Live in Hope, Die in Castleton. For os var det næsten tilfældet. Et skridt for langt næsten på en meget kold dag.

Vi stolede på mit vennetelt, en 162,95 kr. to mandsaffære fra en butik, der i disse dage var en high street chain. Mærkeligt nok kørte min onkel en klatrebutik i Sheffield og solgte egentlige rigtige telte, men af ​​en eller anden grund gik vi med en billigere.

Da vi havde fået de lange dage til at gå i den stærke, kolde vind, havde vi brug for en øl. Efter nogle få satte vi teltet op på en lille, men travl campingplads.  

Vinden, regnen, kulden.

Jeg havde pakket i fire eller fem dage, og kl. 04 var jeg iført alt tøj, jeg havde medbragt. Havde rygsækken, jeg havde haft, været stor nok, ville jeg også have båret den.

Damien sagde, at han havde tilbragt hele natten med at spekulere på, hvad mine første ord ville være om morgenen. Da de var - "Lad os gå hjem", er jeg sikker på, at jeg så en tåre af glæde i hans øje - en frossen.

Vi gik til Castleton den dag. Vi stødte på et barn, der havde vovet at købe en islolly og derefter fik tungen fast ved det på grund af, at luften var koldere end lollyen. Den sidste, vi så af ham, var en gammel dame i en Co-Op, der kogte en kedel og satte ham ned.

På vej hjem, på toget, svor jeg, at jeg aldrig ville tage et teltcamping igen, der ikke kunne holde op med vinden, som ikke ville se os gennem en påske-bankferie.

I påsken er det den første chance for at komme derude. At have tid, da butikkerne er lukket, og du har fire hele dage til at nyde tiden væk, men uanset hvad du gør pas på, er den lette mulighed. Køb et ordentligt telt - Køb korrekt udstyr og nyd det.

Jeg tror ikke, vi faktisk har haft en så kold påske siden da.

Jeg vil aldrig glemme 1995, og vi griner ofte om vores en dags campingtur, men vi gik glip af et par dage mere i Hope og Castleton, og de snesevis af gange, jeg har været tilbage, har jeg haft dem mere vel vidende at min seng var behagelig og mit telt var varmt og tørt. 

Jeg siger ikke bare at købe OLPRO - Køb bare et telt og det rigtige tilbehør, du vil nyde og bruge igen og igen. Det er grunden til, at vi begyndte for 5 år siden. Det behøver ikke være påske for at være våd og blæsende i Storbritannien, men vi har lavet OLPRO telte og oppustelige campervan-markiser for at overleve det store britiske vejr.

Fra nu af fortsætter vi med at blogge og alle vores ældre blogs, fra de sidste fire lidt år skal vi også genoprette. Vi fortæller dig om, hvad vi har optaget, vores tanker, vores oplevelser, og jeg håber, du nyder dem.

Som et britisk brand fremstillet og inspireret af Storbritannien... men solgt over hele verden ønsker vi, at du skal vide mere om mærket og de produkter, vi fremstiller, og vi bruger også.

Og vi har mere at komme. I år er vi fem år gamle, men vi er lige lige begyndt.

Daniel.

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->