Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Rengøring af en campingvogn inde og ude

rss

11. december 2013


Sidste år lancerede vi INSIDE & OUT. Vores 7 i 1 Caravan Cleaner.

Som alle OLPRO produkter ønskede vi at skabe et unikt produkt, så vi lancerede noget, vi kunne udføre syv job i et. Så med INSIDE & OUT kan du vaske ydersiden af ​​din campingvogn, autocamper, bil - hvad som helst. Du kan bruge det til at rengøre hjulene, til at rengøre Windows og som Black Streak Remover. Det er alt sammen den udvendige bit.

Derefter kan du tage det inde og vaske plast, rene badeværelsesoverflader, spejle og mest imponerende det indvendige stof - så sæder, sofaer, senge - alt overhovedet.

Vi lancerede denne video sidste år for at vise dig, hvad INSIDE & OUT kunne gøre:

http://youtu.be/A6DAN8MBTLw

INSIDE & OUT er en fantastisk alt i én campingvognens renere, MEN beviset for budding er i spisningen.

Så i sidste uge gik vi for at hente vores gamle campingvogn fra mine forældres hus, hvor den havde stod i ti år !! Vi fikseret det op, så det var vejen værdigt og sørget for, at vi kunne gøre det lange køretur hjem med det, hvor det skal se ud om det er dage, men vi ønskede at sikre, at den gamle Elddis Hurricane GTX var pæn og ren for sin sidste tur .

Sådan fandt vi det, 10 år siden det sidst var rent og nu over 20 år gammel.Tyk med sorte striber, mugg, forvitret og alle sammen ser meget ked af. Hver del af den gamle campingvogn var kedelig, og det meste var dækket af snavs af en eller anden art.Vi havde købt campingvognen i 2000 og brugte den i flere år, før vi lagrede den på gården i hvaler, hvor den er åben for elementerne og blev mishandlet og mærket i 10 år. Bevæbnet med kun en flaske INDE & UD, ønskede vi at sikre, at det var uplettede, før vi satte af sted tilbage til Malvern .Brug inde & ud fra OLPRO er nemt.

Læg bare en lille kop INSIDE & OUT i 5 liter vand. Det er nok til at rengøre en campingvogn, og det er præcis, hvad vi gjorde.

Derefter lægger vi nogle pæne INSIDE & OUT på en svamp og gnides på de mest beskidte områder af campingvognen for at rense disse pletter.

For resten af ​​campingvognen vaskede vi den med en svamp. 

Det tog omkring 30 minutter at vaske hele campingvognen på egen hånd ved hjælp af et slangerør til at skylle den ned, når jeg vasket hele campingvognen med INSIDE & OUT.

Resultaterne var utrolige med alle, som så, at de ikke troede, det var endda den samme Caravan.Ved hjælp af INSIDE & OUT aftørrede vi de hårdere sorte striber med pæne og brugte derefter kun en spand fyldt med vand og en kop fuld af INSIDE & OUT campingvognsrens til at få hele campingvognen - ikke bare ren - men skinnende.

Så mærkaterne er muligvis falmet over tid, og interiøret er ikke så moderne, som det engang var, tilbage i 90'erne, da denne campingvogn blev lanceret, men takket være INSIDE & OUT har vi nu en utrolig ren campingvogn.

Det er bestemt en vanskelig opgave at få folk til at prøve en anden mærke af Caravan Cleaner, fordi de bruger det, de bruger af en grund, og ofte fordi det fungerer for dem, men INSIDE & OUT er et fantastisk produkt, som du kan se fra vores skinnende - ikke så nyt - campingvogn.

Du kan købe INSIDE & OUT hos alle gode forhandlere af campingpladser og campingvogne.

Du kan også købe fra www. OLPRO

Hvis du ikke allerede bruger INSIDE & OUT, skal du indtaste 'cleanmycaravan' som din voucher kode ved kassen, og du får din første flaske til kun 36,66 kr. (og det er en 2 liters flaske).

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->