Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

OLPRO 'Drunk Tanks' - Arbejde med en lokal pub for at tilbyde overnatning i løbet af den festlige periode

rss

4. december 2013


På denne tid af året, ligesom i hjertet af sommeren, hvor BBQ-vejret øger chancerne for drikke / kørsel, udsatte politiet store kampagner, der fremhæver risikoen ved at drikke og derefter komme bag rattet. Historierne om mennesker, der har mistet sine kære på grund af, at folk drikker og derefter kommer ind i deres bil, er forfærdelige at høre på grund af dem helt unødvendige. Der er ikke behov for nogen at drikke og køre bil og ingen undskyldning for det nogensinde.

En af de største farer, der løbende fremhæves, er at være lige over grænsen - de mennesker, der har 2 eller 3 pints og tager hjem, fordi de føler, at de kan klare det. Dette øges ofte i landdistrikter, hvor folk mener, at risikoen er mindre, både ved en ulykke og ved at blive fanget.

Da vi talte med den lokale værtinde Liz Jennings på Drum & Monkey, en pub i et meget landligt område, diskuterede vi at give lånere en mulighed, når de kom til pubben for at sove i et dejligt varmt OLPRO telt. Denne mulighed er der, uanset om de drikker eller ej. De fleste mennesker, der ankommer til pubben, er der for at spise, da Drum & Monkey tilbyder fantastisk mad. Så med en gruppe på 4-6 personer mennesker, der alle mødes til et måltid, deler de muligvis et par flasker vin eller har alle de lyst til at drikke - og det er her vi kom ind.

Vi ville pitche 4 store OLPRO telte som midlertidig indkvartering natten i helligdagene, så folk kan overnatte og forlade om morgenen - alle gratis. Ideen er, at de, der nød 2 eller 3 pints og derfor ikke kunne køre hjem og ikke skulle køre hjem, kan blive indtil morgenen, hvor deres blod / alkoholniveau ville være faldet til et sikkert beløb.

Enhver, der drikker mere, kan kun køres hjem - og kørsel om morgenen er lige så farlig. Men dette giver en mulighed for fornuftige drikkere, der aldrig ville drikke og køre bil. Hav en dejlig aften, få et par drinks og bliv derefter natten uden nogen indflydelse på deres tegnebog.

I går aftes gik vi til Drum & Monkey og havde hver især tre pints (meget god) og derefter klokka 11 gik vi ud til teltene. Vi opholdt sig i Wichenford teltet med 8 sovepladser og brugte Berrow Hill soveposer. Udenfor var en skræmmende 6 grader! - så ikke tropisk, men ikke koldt, og derfor havde vi ikke brug for varmeapparater.

En gang inde i teltet var det allerede meget varmere end udenfor og indeni de indre telte varmere stadig, så når det engang var i soveposen, var det ekstremt godt. På en luftseng, der hviler på toppen af ​​det syede indeni, var jeg langt fra jorden og varm.

Omgivelserne var meget stille, og da jeg vågnede klokken syv denne morgen havde jeg en fremragende nats søvn. Vi spiste en kop kaffe om morgenen og klokken halv otte talte med BBC Hereford & Worcetser om ordningen. Så klokka ni var vi på vej.

OLPRO Tilbyde fem telte:

The Knightwick - 3 Berth - https: // www. OLPROdk / produkter / the-Knightwick-3-kaj-telt

The Martley - 6 Berth - https: // www. OLPRO .dk / samlinger / tekniske-familie-telte / produkter / the-Martley-telt

The Wichenford - 8 Berth - https: // www. OLPROdk / samlinger / tekniske-familie-telte / produkter / the-wichenford-telt

og nyt til 2014:

Cocoon 4 - 4 kaj

Cocoon 8 - 8 kaj

Alle disse, med undtagelse af Cocoon 8, vises og er klar til at campere på Drum & Monkey indtil slutningen af ​​året.

Alle teltene er designet i Worcestershire, og så et andet aspekt ved at arbejde med Drum & Monkey var, at det var to lokale virksomheder, der arbejdede sammen. Vi taler med Drum & Monkey om at lave en lignende ordning om sommeren, når jeg er sikker på, at det bliver endnu mere populært.

Alle OLPRO telte er syet i grundark og indre telte, der kan pakkes væk som et. De er helt forseglede telte med 5000 H / H Outers, hvilket betyder, at de vil holde 5 meter vand, før de lækker, og grundarket 10 meter. De har også ekstra trækbeskyttelsesbeskyttelse omkring kanterne og indvendige telte i nylon til at holde varmen.

Hvis det bliver for varmt, er der dog rundt hoved ventilation rundt om toppen af Wichenford telt og stoffet selv er fuldt åndbar. Alle Windows også ventilation over dem på alle telte. Alt i alt meget tilpasselige telte og perfekt til camping om vinteren.

Jeg synes, at campingpladser afsluttes med en god aften på pubben, uanset årstiden.

Ordningen er blevet stærkt dækket i pressen, herunder:

På gratis radio (3. og 4. december, 2013)

På BBC Hereford & Worcester (3. og 4. december 2013)

På BBC Midlands Today (3. december 2013)

På ITV Central News (3. december 2013 - 2 minutters stykke)

On Heart FM (4. december, 2013)

Vi var den mest læste nyhed på BBC Online om morgenen den 4. december

og følgende online, for at nævne nogle få:

http://www.itv.com/news/central/update/2013-12-03/pub-landlady-trials-drunk-tanks-for-customers-who-have-had-one-too-many/

http://www.itv.com/news/central/update/2013-12-03/pub-regulars-support-drunk-tanks-idea/

http://www.whatsonhere.co.uk/resource/news/?article=796-PUB%20SETS%20UP%20POP-UP%20DRUNK%20TANK%20FOR%20CHRISTMAS

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-hereford-worcester-25199639


og i flere nationale aviser, herunder:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2517600/Landlady-puts-tents-beer-garden-punters-enjoy-drink-driving-provides-bacon-sandwich-hangover.html

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->