Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Beyond Glamping

rss
Beyond Glamping

Hvilken type glad camper er du?


Det nuværende økonomiske økonomiske klima i Storbritannien har oplevet en stor stigning i interessen for camping i sommer, ifølge den britiske campingproducent OLPRO hvis salg er fordoblet siden 2012 (www.olproshop.com)

Først kom tendensen til mere glamorøs camping - eller glamping, som det er kendt - men i samarbejde med adfærdspsykolog Barbara Bishop har OLPRO identificeret en række campingundergrupper, som de fleste af den britiske befolkning kan inkluderes i.

Wigwamping - vores kærlighedsaffære med camping begynder i barndommen. Alle har haft et wigwamper-øjeblik - hvad enten det drejer sig om at lave et telt fra en tøjhest og tæppe eller spille cowboys & indianere i haven.

Krampe - penniløse studerende er de vigtigste kramperhovedpersoner. Det involverer at bunke ned i din bil natten over eller at proppe så mange mennesker i et lånt telt som muligt for at spare penge, hvor det er muligt.

Amping - det er disse typer, der ser sig selv som uber-cool og kun lejr ved festivaler. Glad for at skure det i et par dage, dette er normalt den eneste gang, deres telt ser dagens lys.

Champing - en gennemgangsrite for enhver ung familie. Champing indebærer afrejse på en ugudelig time for at fange en krydstalsfærge til Frankrig for en uges ferie. Champing får sit navn fra at skåle ens succes med at sætte et telt i familiestørrelse med et krus af de fizzy ting.

Scamping - mænd er dem, der hovedsageligt udgør denne kategori. En scamper er en drengespejder, der aldrig er vokset op. Scamping involverer brug af de nyeste gadgets, pakning med militær præcision og sikring af nok kit er involveret til at sikre, at en familie overlever et nukleært holocaust.

Vamping - hvis mænd er scampere, så er kvinder vampers. Dette er de damer, der ser stilen er lige så vigtig som funktion. Ved siden af ​​deres telt kan vampere ofte opdages med en VW Camper-varevogn - det nødvendigt tilbehør.

Tramping - trampere er engagerede campister. De er de nye bagpakker og er også meget miljøbevidste. De har en tendens til at gå overalt, da rejsen er nøglen til den samlede oplevelse - det er mindre af en ferie for dem og mere af en livsbegivenhed.

Shamping - shampers hader camping men taler en god lejr. Selv hvis de køber et telt, er det usandsynligt, at det nogensinde vil blive brugt, da de vælger en hotelseng over en oppustelig madras hver gang.

Kommentar til resultaterne sagde Barbara Bishop:

”Det er interessant at bemærke, at mens folk deler en lignende hobby eller interesse - i dette tilfælde camping - stadig stempler deres egen unikke personlighed på det.

Die hårde campister, der modellerer sig selv på Bear Grylls, har en tendens til at se ned på undergrupperne for ikke at campere 'autentisk', men i sidste ende handler camping at være en kærlighed til det udendørs og sove under Stars , uanset hvordan du klæder det op eller ned !”

Tjek det fulde sortiment fra OLPRO på www.olproshop.com

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->