Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Lodestar Festival 2013

rss

Vi har aldrig været på en festival før som familie, og så da vi begyndte at arbejde sammen med Doug i Lodestar om et projekt for at fremme festivalen mere til campister, der opholdt sig i weekenden, tænkte vi med det samme, at vi selv skulle prøve Lodestar og gøre så som en familie.

Lodestar har kørt i 5 år nu, og hvert år bliver større, mens det stadig bevarer sin samme etos som en familiefestival med nok til at holde alle i familien underholdt i tre dage. Som musikelskere var de voksne i gruppen alle ser frem til at se nogle af de bedste i op og kommende bands og nogle internationale artister, der strømmer til Lodestar ved at kende det omdømme, det har blandt folk, der vil se og høre god musik.For børnene elskede de også musikken, men fandt meget mere at gøre i blandt båse, spil og - især jagt på bobler.

Tre af os fra OLPRO kørte fra Worcester og Nottingham til Lode, nær Cambridge fredag ​​frokosttid. Vi havde tre børn på os, 9,7 og 3. Vi ankom omkring 3, og musikken var godt i gang. Parkering var alt sammen nice og let - vi fandt webstedet uden problemer, da det var godt underskrevet og campingpladsen var som intet, jeg havde oplevet på en festival før. Der var masser af plads mellem telte, i betragtning af den enorme plads, der blev overgivet til campister, og blandt telthavet kan du se, at der var masser af grupper, der havde skabt deres egne små samfund på campingpladsen.

Marken var også meget ryddig, havde toiletter i campingpladsen og omkring kanterne og var slet ikke langt fra HQ-markiet og billetkontoret, der også var dobbelt så indgangen. Personalet rundt, nogle af dem frivillige, var yderst hjælpsomme og store med børnene.

Det var også tydeligt med det samme, at dette var en festival for familier. Næsten alle omkring os havde børn med dem, og der var masser af plads til dem at lege.

Så vi oprettede lejr i de følgende tre dage. Vi har oprettet en Wichenford 8 kaj telt til to af os og børnene. Wichenford teltet er et fantastisk telt for en familie på 5, da det giver dig masser af sovepladser og et rummeligt område i midten, hvis du har brug for at spise inde. Vi har også oprettet to Knightwicks. Den ene for os og den anden for en ven og hans søn, der kom sammen om aftenen fra Essex. Omkring vores egen lille OLPRO landsby vi sat en Witley Windbreak og det så fantastisk.

billede

Det tog os et par ture for at bringe alt på stedet, men det er en lektion - mange mennesker brugte slæder eller små vogne til at transportere alt, og med børn har du alle de ekstra soveposer og luftsenge at bære, men det var ikke et problem .

Når vi først var oprettet, gik vi til vores venner på Ibex Camping - html: //www.tent-shopibexcamping.co.uk - som havde en fantastisk butik på festivalen, der solgte alt, hvad de campister, som vi kunne have brug for, og jeg ved, hjalp mange mennesker ude med de bits, de havde glemt. De havde udstillet alle OLPRO telte og vores tilbehør, og det var fantastisk at vågne op hver morgen for at se OLPRO flaget flyve!

Når vi engang havde fanget IBEX, som var åbne i lange timer under festivalen, gik vi og indsamlede vores håndledsbånd - dette alene elskede børnene - og et dejligt touch var, at børnene alle fik andre håndledsbånd, som vi kunne skrive vores telefonnumre til - bare i tilfælde. Selvom en gang i atmosfæren var stor, og du følte dig altid sikker ved at lade børnene løbe af og lege eller udforske.

Udover tre musikfaser - et, der er ret folky og derefter et andet og hovedtrin, er der et drama / play-stand, masser af madstande (maden var fremragende) og en bred vifte af tribuner fra velgørenhedsorganisationer og relevante firmaer, der sælger vigtige ting til festivaler som boomerangs, glødesticks og sliktråd. Der var også rideture for børnene. Naturligvis var disse omkostninger, men ingen af ​​dem dyre.

Inde i det vigtigste område var toiletter tilgængelige overalt og var altid rene, og baren bød på en lang række øl plus cider og en tranebær-alkoholholdig drik, som vi alle enige om var farligt som at drikke en sodavand.

Det bedste ved musikken var ikke at vide, hvad du ville få. Vi kendte alle et par af bandene før, og nogle af de andre, vi havde lyttet til på Spotify eller Youtube, men ellers var mange af dem en overraskelse og i alle tilfælde en god overraskelse.

På fredag ​​elskede vi Eleanor Friedberger (http://www.eleanorfriedberger.com), Mausi var anderledes for dagen, og vi havde fortalt dem meget på kontoret før (http://wearemausi.com) og headliner Ryan Keen var meget god og nød virkelig af alle i mængden (http://www.ryankeen.co.uk).

Lørdag var meget forskelligartet og kastede masser af mennesker, vi ikke havde set eller hørt før. Døve Havana var headlinerne og gjorde deres arbejde godt (www.deafhavanaofficial.com), men vi kunne virkelig godt lide The Cyriacs (https: // www. Facebook .com / thecyriacs) på den mindre scene, Caracol (der var søndag på hovedscenen og var utroligt) og Ruby Lux (http: // rubylux.net) på hovedscenen.

Mens vi fik at se på bandene, boede børnene enten hos os og nød musikken eller gik afsted for at se på ting, der foregik eller shoppe (som de gjorde en masse af).

Vi vendte tilbage til vores lille landsby af telte fra tid til anden for at fodre eller skifte, men dagene var så varme (lørdag var en scorcher), at vi ikke havde brug for regnmacs eller vandtæt noget. Det var lidt blæsende om aftenen, og det er selvfølgelig en festival, så aftenerne ikke er helt! men det er i dets ånd. På den anden scene hver aften var nogle gode DJs og noget fantastisk musik. Dette gik indtil 2 om morgenen, men vi kom ikke ud over 12 den første nat og tidligere den anden nat, men for dem uden børn eller dem, der ikke har noget imod at føle sig lidt mere træt dagen efter var det fremragende.

Den sidste dag var den bedste, muligvis musikalsk, selvom Eleanor Friedberger var en af ​​de bedste handlinger generelt. Det startede godt med Ellie Rose (http://www.ellierose.co.uk), der var fremragende og fik alle til at råbe efter en encore. Hvordan hun ikke er et husnavn, ved jeg ikke.

Derefter havde vi Caracol (fra Canada), som var utrolige, og du skulle bestemt tjekke ud (http: // caracol.indica.mu / da /). Paper Airplanes (http://www.paperaeroplanesmusic.com) var også perfekte til søndag og fortjener en masse succes. Vi købte endda et papirhåndklæde til papirfly. At afslutte dagen og weekenden var Thumpers (http: //www.thumpers.co) som vi kendte til før og til sidst, til at afslutte dagen og weekenden perfekt var Dragonette (http://dragonetteonline.com), der var mere valmue var perfekte til børnene at afslutte weekenden på og de elskede at danse rundt foran dem.

Den sidste aften var kl. 8:30, så alle kunne komme væk, og vi ankom hjem lige efter midnat efter en fantastisk weekend. En måned eller deromkring, hvor vi løb en undersøgelse, vi havde gennemført om at deltage i en festival sammen, er fantastisk for familier. Hvis du vil prøve det, anbefaler vi Lodestar, og det er tilbage i 2014, så hold øje med, at billetter bliver tilgængelige på http://www.lodestarfestival.com, og hvis du har brug for det perfekte festivaltelt og tilbehør, gå til www.olproshop.com.

Vi lægger flere billeder og links fra festivalen den næste uge på vores twitterfeed @ olpro1 og på vores Facebook på www. Facebook Hvis du har spørgsmål om Lodestar, er du velkommen til at sende os en e-mail på sales @ OLPRO og forhåbentlig se dig der næste år.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->