Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Unikke design og kvalitet

rss

Unikke design og kvalitet
26. maj 2013
Vi startede OLPRO i 2011. Vi kommer alle fra camping- og campingvæsenindustrien, men ønskede at oprette en anden type virksomhed for at bringe forskellige typer produkter ind.

Hvis du er på en campingplads - i et telt eller i en campingvogn - betød mulighederne før OLPRO det var svært at ikke se på det samme som enhver anden person på dette sted.

Vi har designet og produceret en række telte, Melamine , soveposer og windbreaks, som er meget forskellige fra alt, hvad der allerede er derude.

Du kan se fra vores hjemmeside www. OLPRO .

Vores tre telte, Wichenford , Martley og Knightwick er alle røde, sorte og grå, så de vil straks skille sig ud på enhver campingplads i disse fantastiske farver. Det tekniske aspekt af disse, som for nylig vandt The Martley, blev en plads i årets top ti telte fra avisen The Independent.

Vores kølige windbreaks vises også for tidligt på en berømt tv-sæbe, og vores Melamine blev opført i de vigtigste produkter for 2013 af Practical Caravan - sammen med vores kemiske sortiment.

OLPRO produkter vælges, fordi de er unikke.

OLPRO er ikke det billigste udvalg af camping- eller campingpladsprodukter, men vores designs er unikke, så du skiller sig ud fra mængden - Witley og Berrow Hill produktfamilien er unikke for os - og kvaliteten af ​​alting er også vigtigt for os.

Vi bruger 100% Melamine i alle vores Melamine og rådningsbestandigt stof i vores windbreaks. Vores kemikalier har en høj koncentration af de ting, der fungerer, og vores SMD-belysning er garanteret i fem år.

I alt det, vi gør, tænker vi på kvaliteten, fordi vi ønsker, at alt, hvad vi gør, skal vare. Vi tror, ​​det er reel værdi for pengene. Købe noget, der er unikt designet og bygget til at vare.

Du kan altid tale med os også! Tweet os, E-mail os, Ring til os eller endda Skriv til os. Vi elsker at høre fra dig.

Du kan besøge os mere om OLPRO på www. OLPRO

Vores Twitter-feed er @ olpro1

Ring til os på 01299896959

Næste indlæg

  • Daniel Walton
-->