Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

5 grunde til at fortsætte camping i september

rss
5 grunde til at fortsætte camping i september
1: Alle er tilbage i skolen, og steder er roligere og billigere uden for sæsonen. Det er stadig let nok, at du har tid til at komme ud lige fra arbejde eller skoleløbet og få mest muligt ud af en lang weekend. Forestil dig, at du henter dine børn fra skolen med en bil fuld af campingudstyr, kører ud i landskabet, opsætter lejr og laver derefter hjemmearbejde eller læser en bog ved fyrlys. Der er intet der stopper dig! Og den friske luft og forbindelsen igen kommer alle til gode efter den (til tider stressende) tilbagevenden til skole og arbejdsdage. Se på denne blog om mikrocamping og se, hvor let det er at indgå i et minieventyr. 


2: Sæsonen begynder at ændre sig; ikke så meget, at det er for koldt, men lige nok, så aftenerne er mørkere lidt tidligere (så det er lettere at få børnene i søvn!) og træerne skifter farve. Der er intet ligesom skovcamping om efteråret, koset op af ilden, når Stars begynder at dukke op, og du kan lugte skarpheden i luften, mens du snubler sammen i dit tæppe med en varm drikke efter eget valg, før du kutter i dit telt. Husk at tage en varmt vandflaske, hyggelige sokker og hat - samt masser af lag til din seng. For mere info om, hvordan man holder sig varm, når man camping i efteråret, kan du læse her
plads

  3: Du kan få billigere campingudstyr uden for sæsonen. Se dig omkring og shoppe for nogle gode tilbud - mange mennesker rydder deres lager klar til den følgende sæson, hvis du er ude efter en ny sovepose, telt eller autocamper van tilbehør, er det et godt tidspunkt at købe. Se nogle af disse tilbud på OLPRO . 
  plads

   4: Hygge (Hoo-gah) -faktoren. Det danske begreb Hygge handler om hygge, komfort og varme. Efteråret er stort set den mest Hygge-sæson af alle, da du kan nyde sprøde ture efterfulgt af lækre pub-middage af en brølende ild, eller pølser, der stegt over lejrbålet, inden du går tilbage til din hyggelige telteng. Gløggecider, nogen? Læs mere om begrebet Hygge. 
   plads

    5: Hæk snacks - ofte kendt som foraging. Det er førsteklasses bjørnebærsæson, og også et godt tidspunkt at plukke sløg, (hjemmelavet sloe gin, nogen?) Rosehips, damsons, blommer, æbler og svampe (kun plukke svampe, hvis du er sikker på, at du ved, hvad de er - mange der er begået en dødelig fejl i fortiden.) Mine børn elsker at plukke bjørnebær på vandreture i landet - og omtaler dem som 'hedge-snacks' - mange af hangry-raseriet er blevet afværget af en praktisk bramble bush! Find ud af, hvad der er i sæson til foder her.

     Forrige indlæg Næste indlæg

     • Siani Driver
     -->