Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

5 trin til at være festival klar!

rss
5 trin til at være festival klar!
Få dig et let-at-pitch telt
Når du er utroligt begejstret over at se dit yndlingsband eller udøver live, kan det at føle sig lidt smerte at skulle oprette dit telt! Heldigvis er telte så lette at slå op og tage ned igen i disse dage. De mest ideelle telte til festivalsæsonen har en 'pop'-mekanisme og kan tage bare et minut at tonehøjde, hvilket giver dig ekstra tid til at tage din plads helt foran tilskuerne og lige blandt handlingen. Desværre er vejret ikke altid garanteret perfekt til din store festival, så sørg for at dit telt er vandtæt!

Sørg for, at dit telt skiller sig ud fra mængden
Det handler ikke kun om at finde et praktisk telt, det handler om at finde det, der skiller sig ud fra mængden og er let at finde igen senere. Musikfestivaler som Glastonbury og Coachella bliver kun større og større, og at finde dit telt blandt tusinder af andre kan blive en hård opgave. Men hvis du er bekymret for, at dit telt ligner for andre, kan du finde kreative løsninger som glød-i-mørke teltpinde.

Overvej at tage din egen mad
Festival mad kan være dyrt! Hvis du er fast besluttet på at undgå de samme gamle overdrevne burger-varevogne og du er i stand til at undgå de fristende donuts, er det måske værd at tage din egen mad og picnic op. Efter at have afskaffet et stort beløb på disse dyrebare festivalbilletter, er mange festivalgængere ivrige efter at spare deres penge, hvor det er muligt, og pakning af dit pålidelige Melamine og mad er en god måde at gøre netop det. Sørg for, at du ikke glemmer flaskeåbneren!

Sørg for, at din telefon altid er opladet
Efter en lang dag med rejser til din festival og taget hundreder af fotos for at fange erindringerne, er det sidste, du ønsker, at din telefon går tom for batteri - især hvis du har brug for det for at finde din familie eller venner i mængden! Det er altid værd at tage en batteripakke i reserve til din telefon, eller endnu bedre, købe dig selv en telefonoplader til din bil, så du behøver aldrig at bekymre dig om det batteriniveau nogensinde igen.

Gør dit bedste for at få en behagelig nattesøvn
Efter en lang dag med stå op og måske endda lidt dans, skal du sørge for, at du er garanteret en god nats søvn. Sørg for, at du er forberedt foran begivenheden ved at købe den bedste sovepose og luftseng. Din krop takker dig næste morgen, når du har nydt en god nats søvn i komfort. Du har også mere energi til at komme tilbage til fronten af ​​festivalen mosh pit ... eller måske har du mere energi til at undgå det.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->