Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Brug AR til at visualisere produkter i din have

rss
Brug AR til at visualisere produkter i din have
OLPRO har implementeret en ny augmented reality-service, der giver dig mulighed for at se, hvordan telte, campingvogne og campingvogne markiser ville passe ind i din egen have.
 
Funktionen leveret efter størrelse.link giver brugerne mulighed for at se OLPROs produkter gennem deres telefon i reel størrelse. Dette er især nyttigt for folk, der ønsker at bruge deres produkter i haven, mens de er socialt distancerede, men er usikre på, om produktet vil passe ind i den disponible plads.
 
Når de besøger sektionen 'Dimensions & Details' i OLPRO-produkterne, kan brugerne gennemføre en enkel 3-trinsproces, der giver dem mulighed for at visualisere deres produkt gennem augmented reality. Brugere skal blot klikke på knappen 'se størrelsen nu', åbne weblinket eller QR-koden, der vises, og vælg derefter 'visning i dit rum'.
 
Daniel Walton, grundlægger af OLPRO , sagde: ”Ideen om at campere ude i haven har været enormt populær i hele denne lockdown-periode og har været et tydeligt tegn på, at 2020 bliver året for opholdsstationen.”
 
”Da lande fra hele Europa begynder at lette deres begrænsninger for låsning, begynder vi at se en enorm stigning i efterspørgslen efter vores produkter. Vi opfordrer dog stadig vores kunder til at være ekstra omhyggelige med at planlægge deres rejser væk og forblive sikre på alle tidspunkter.”
 
”Vores nye augmented reality-service vil være perfekt til dem, der deltager i Stay Home National Camping og Caravanning Week, og for dem, der foretrækker at holde en social afstand og camp i haven.”
 
Hvis du vil se en video om, hvordan du bruger denne nye funktion, besøg OLPRO YouTube-konto her.
 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->