Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Fantastisk efterår

rss
Fantastisk efterår

Awesome Autumn er over os

Efteråret er godt og virkelig her, og halvtidsperioden nærmer sig hurtigt. Selvom vejret ikke er så befordrende for eventyr som sommermånederne, er efterårsfarverne værd at gøre en indsats for at komme ud for. Der er ikke sådan noget som dårligt vejr, bare dårligt tøj!

Strande er vildere og mere dramatiske (såvel som mere støjsvage!) Og campingpladser er mere støjsvage og mere overkommelige efterhånden som off-peak tarifferne rammer ind. Vi har afsluttet et par ideer om efterårseventyr, så du får mest muligt ud af din fritid denne sæson.

1: Følg en bladkiggende sti 

Forest of Dean og Wye Valley har lanceret Storbritanniens første Leaf Peeping Trail i efteråret.  Med 50 miles af en fantastisk natur og farve er der masser at gøre undervejs, fra kano på floden Wye til at klatre op Symonds Yat for at beundre udsigten. Der er nogle gode campingpladser i nærheden, hvis du vil lave en weekend (eller en uge) af den, f.eksWhitemead Forest Park til et større sted med flere faciliteter eller den fantastiske enkelhedCampingplads Beeches Farm til en fantastisk udsigt over solnedgangen over dalen.

2: Gå Stargazing

Med de tidligere aftener kan selv det yngste medlem af familien nyde nogle stargazing. Det er Space Week i øjeblikket, hvad en god mulighed for at komme derude og få øje på nogle konstellationer med familien. England er fuld af 'mørke himmel' pletter - steder med lidt eller ingen kunstig belysning - hvor du kan gå ud og nyde Galaxy vidundere. Det er også Hunter's Moon den 13. oktoberth, månens fuldmåne - det ideelle tidspunkt at komme ud og nyde en himmelfest.

Kombiner din stargazing med et lejrbål (så længe de er tilladt, hvor du er, selvfølgelig) og nogle skumfidosskåling, og du har den perfekte efterårsaktivitet at huske i årene fremover.

3: Gå til Apple Picking (og tryk på!)

Det er sæsonen med masser - masser af æbler! Mange National Trust-egenskaber har valgt dine egne begivenheder i deres æbleplantager, f.eks Brockhampton i Herefordshire. Du kan også finde oplysninger om æblepresningsdage overalt i landet, hvor du kan tage med dig din Bounty og deltage i encommunity apple pressing event, gemme saften til at drikke som den er - eller lav selv din cider selvfølgelig! 

4: Strandcombing / rockpooling

Rene, varme sandstrande er store - men for mig kan du ikke slå en vild, høj fuldmåne efterårstidevand komplet med hvirvlende måger, nedbrudte bølger og den fascinerende detritus, der bliver tilbage. Driftwood, frøbælge fra lande langt langt væk, havfrue punge, skatten fundet på en fjerntliggende strand er langt mere interessant i efteråret end sommeren. Se hvilke af disse skatte, du kan finde på dine eventyr. Tag et par handsker og en skraldespose med dig, og gør din egen mini-strandrensning, mens du går.

Nogle af vores yndlingsstrande:

Rhossili Bay i Wales

Warbeth Bay i Orkney

Brancaster i Norfolk

Marloe Sands i Wales

Robin Hoods Bay, Yorkshire

5: Besøg et arboret

Med over 60.000 arter af træ over hele kloden og 32 indfødte britiske arter skylder vi det til arveavlens verden at komme ud og værdsætte disse utrolige, smukke iltproducenter. Et arboret eller en skov er en ideel måde at besøge og værdsætte en lang række træer fra vores oprindelige arter til tusinder af introducerede sorter også. Efteråret er, når et arboret virkelig kommer til sin egen, da farverne ændrer sig, og blade, frø og nødder falder alle sammen, hvilket giver et tæppe af smuk sæsonbetonet godhed. Støtte udviklingen af ​​Arboretums og skovområder med dit gebyr, bilparkeringsgebyr, National Trust-medlemskab, eller donationer til Woodland Trust, og sørg for, at træerne vil være der i mange generationer fremover. Tjek nogle af deUKs smukkeste arboretums her.

Forrige indlæg Næste indlæg

-->