Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Bedste råd til madlavning på campingpladsen

rss
Bedste råd til madlavning på campingpladsen
For nogle mennesker er den bedste del af camping at koge et godt måltid mens du er nedsænket i naturen. Faktisk, når du er på din campingferie, har du mere tid end nogensinde før til at tilberede det perfekte måltid.
 
Så her er nogle af vores tip til madlavning af det perfekte måltid, mens du er på camping:
 
Shop lokalt - Dette er endnu vigtigere, når du camperer under en pandemi, men på trods af dette finder du altid de friskeste lokalt dyrkede ingredienser i din nærliggende butik. Ligeledes, hvis du camperer nær kysten, har du uden tvivl adgang til nogle utroligt lækre lokale fisk og skaldyr. Ikke kun kan du nyde smagen af ​​de lokale råvarer, du kan føle dig godt ved at støtte den lokale økonomi omkring din campingplads ved at bruge dine penge på de hårdtarbejdende uafhængige detailhandlere snarere end dine sædvanlige store supermarkeder.
 
Dobbelt komfur - A dobbelt komfur er yderst nyttigt, fordi du kan være mere kreativ og tilberede to separate ingredienser på samme tid (duh, selvfølgelig)! Men det er også nyttigt, når du prøver at tilberede din morgenmorgenmad og koge denkedel i tide til en kop te, der sætter dig i stand resten af ​​dagen. En butangas, propangas eller elektrisk ovn vil få jobbet gjort pænt og hurtigt for dig, så du kan bruge mere tid på en ekstra lang gåtur i solen.
 
Alternativt kan du købe opskrifter med en gryde - Desværre er vi ikke alle velsignede med 4x4-køretøjer i tankstørrelse, så du har muligvis ikke plads til at tage og opbevare alle dine yndlingskøkkener, pander og madlavningsprodukter. For at komme rundt om dette vil du måske investere i en opskriftbog med en 'one-pot', hvor du vil være i stand til at tilberede professionelt udformede opskrifter designet til madlavning i kun en gryde. En garanteret god smag med minimal opvask ... det lyder perfekt for os!
 
Kog og frys - Du kan spare dig for hovedpine ved at lave mad og fryse nogle lette måltider til den første nat på din campingtur. Din mad afrimes, mens du rejser til din campingplads, og vil være klar til opvarmning, så snart du pakker campingovnen ud. Så er alt hvad du skal gøre, at give det en god opvarmning - let peasy!
 
Kog ikke inden i dit telt - Så praktisk som det kan synes, bør du undgå madlavning inde i et telt. Madlavning inde i et telt kan for meget varme dit telt op, hvilket kan forårsage kondensproblemer og efterlade vandpytter i bunden af ​​dit telt. Naturligvis kommer ovne også med en brandrisiko og potentielle kulilte risici, så vær forsigtig. Det kan være en god idé at købe en læhegn for at hjælpe med at skabe et godt beskyttet køkkenrum, der giver dig mulighed for at lave mad udenfor.
 
Opbevaringsbokse af høj kvalitet - Vi hader at sige det, men du har kun en begrænset plads til rådighed til at tage mad med dig, så det er meget vigtigt at finde den rigtige størrelse af opbevaringsbokse for at holde din mad og drikke så kølig som muligt. Sørg for, at din opbevaringskasse er også holdbar, da den bliver nødt til at overleve rejsen til og fra campingpladsen og måske endda være udsat for noget interesseret dyreliv, når du er ude og omkring.
 
Invester i et stærkt bord - Hvis der sandsynligvis vil være et par af jer, der samles til mad, er det bedst at investere i en stærkt bord der giver plads nok til jer alle at spise af. Foldeborde hjælper dig med at spare plads i din bilbagagerum, men du kan hjælpe dig selv ved at sikre dig, at du ikke overbelaster dit bord med tunge genstande, som du ikke rigtig har brug for. Hold dit bord pænt og robust ved at kaste dig på jævn jord.
 
Tag din bedste melamin med dig - For at beskytte dig mod potentielle ulykker, opfordrer vi dig til at tage Melamine med dig, snarere end porcelænstøj. Melamin er designet til at tage ujævnheder uden at gå i stykker og leveres også med nogle temmelig stilfulde designs, som du ikke finder på typisk porcelænstøj. De er også rigtig nemme at rengøre!
 
Gør opvask meget lettere for dig selv - Som altid skal du sørge for at holde din tonehøjde ren og pæn ved at vaske alt, hvad du brugte under madlavningsprocessen. Beskidte gryder og pander tiltrækker kun det uønskede dyreliv og lader din plads på pladsen lugte. Sørg for at bruge rengøringsmiddel, når det er muligt, og prøv at have en plastikpose praktisk med dig hele tiden.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Jack Barnett
-->