Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Økoterapi til uges opmærksomhed om mental sundhed.

rss
Økoterapi til uges opmærksomhed om mental sundhed.

Den mentale sundhed velgørenhed Mind for nylig bestilt en rapport, der har vist, at det at være udendørs, hvad enten det er at dyrke mad, havearbejde eller udføre bevaringsarbejde, har en enorm gavnlig indvirkning på mental sundhed. Camping er en af ​​de bedste måder at komme udendørs på og have det sjovt og samtidig lette psykiske belastninger og belastninger.

The Guardian siger, at 'vi er dobbelt så sandsynlige at være følelsesmæssigt nød, hvis vi er byer snarere end landdistrikterne (og fire gange mere tilbøjelige til at lide skizofreni). En del af grunden til dette er fremmedgørelse forårsaget af manglende eksponering for naturlige seværdigheder, lyde og lugt, til forskydning fra de naturlige rytmer i årstiderne, natten fra dagen. Økoterapier fungerer, fordi de igen forbinder os med naturen; dens ydre virkelighed, men mest fundamentalt, vores indre natur.'

Naturligvis må økoterapi ikke erstatte medicin eller andre former for terapi for mental sundhed, men kan være en meget nyttig tilføjelse til mere mainstream terapier.

Camping er den ideelle økoterapi, der dækker så mange elementer, der beroliger og øger selvtilliden. Formålet med at pakke til et eventyr og tvinge vores hjerner til at blive organiserede. Så kameraderiet af vores ledsagere; det sjove ved en road trip, der giver os en følelse af samvær.

Føj til dette udfordringen og belønningen ved at etablere en lejr, opføre din bolig og skabe et hyggeligt sted at sove - enkle handlinger med egenpleje, med det grundlæggende at overleve i fokus snarere end noget andet tankeklynge. Derefter skal du blot sidder ved ilden og se flammerne flimrende, med Stars lysende over - kan der være nogen bedre form for mindfulness?

Det faktum, at campingpladser er i midten af ​​intetsteds, ingen WiFi eller 3G, betyder ofte, at du er tvunget til at tage en skærmafbrydelse - hvilket også har vist sig at være gavnligt for mentalt velvære. 

At vågne op til fuglesang og dug, blive nedsænket i dybden af ​​naturen og have friheden til et OS-kort og et godt par støvler...himmel.

Jeg kan stadig huske mine mange campingoplevelser, de er så fast og kærligt fastgjort i mine hukommelsesbanker, fordi de altid har været gode tider på fantastiske steder.

Jeg planlægger sommerens ture nu og kan ikke vente med at komme derude.

Finder du dig selv mere afslappet, når du camper? Sover du bedre udendørs? Har du bemærket en ændring i dine børns adfærd, når de tilbringer mere tid udenfor? 

Fortæl os, hvordan Great Outdoors er til gavn for dig og din familie. 

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->