Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

Camping ved Bestival

rss
Camping ved Bestival

Shell er en mor af to små Rocco og Valli og bor på den korniske kyst. Hun er en instablogger og skaber smukke billeder og deler fantastiske produkter på sin profil, @shellandthelittlies over på Instagram.Så det ser ud til, at nogle af jer føler nøjagtigt det samme som jeg, og tror, ​​at I ikke er campister...godt, hvis jeg kan gøre det, kan du!

Da venner og familie hørte, at vi lavede @campbestival i år, lo nogle, og den hyppige respons var..."Du? Camping?"

Jeg må indrømme mig selv, at det aldrig har været noget, som jeg troede, jeg ville gøre, men at have børn og vokse op med campingvogne ved jeg det sjove, jeg plejede at have, og den oplevelse, det ville være for os som familie, så jeg ville give det en gå!

Og....Jeg elskede det...det gjorde vi alle sammen! Tak til vores venner @olproeverywhere der arrangerede vores hjem hjemmefra Wichenford 3.0, som er et så fantastisk telt!

Det var let at komme op og ned bogstaveligt talt tage os cirka 25 minutter, og jeg er sikker på, at jo mere vi gør det, jo hurtigere får vi! Der var masser af plads til os alle, børnene elskede deres soveværelser og Valli sov endda indtil morgenen på sit værelse, som er uhørt hjemme! De har i øjeblikket gode tilbud på telte, campervands markiser og camping tilbehør og tilbyder altid gratis levering.

Et par ting, jeg var bekymret for, var

1 - at føle kulden, heldigvis var vejret godt, men det blev koldere om natten, men teltet var dejligt og hyggeligt, så jeg følte ikke koldt overhovedet (kommer fra mig, der altid er koldt, det betyder meget!)

2. Bruser / toilet-situationen - jeg havde masser af meddelelser om dette! Vi opholdt sig i Camping Plus, som stadig er standardcamping, men betyder, at du får en større plads tættere på begivenheden. Jeg blev glædeligt overrasket over, at der var masser af brusere og toiletter, der blev rengjort regelmæssigt. Bruserne var varme og vi brusede hver dag, hvilket bare gør hele oplevelsen bedre!

Det var dejligt at vågne op til naturens lyde og bare så spændende for børnene, så vi har bestemt fanget campingfejlen!

Vi planlægger nogle weekender væk her nede i Cornwall på campingpladser med gode faciliteter, så selvom jeg bor her, ved I sikkert bedre end mig de bedste campingpladser, du kan besøge...Jeg vil meget gerne høre dine anbefalinger i kommentarerne venligst! 'Forrige indlæg Næste indlæg

-->