Gratis og hurtig levering *| Køb nu, betal senere | Klik & saml | Ingen tvivl tilbage

FÅ BØRNENES UDENDORS MED "MICROCAMPING": 4 VÆSENTLIGE TIPS

rss
FÅ BØRNENES UDENDORS MED "MICROCAMPING": 4 VÆSENTLIGE TIPS

Denne uges blog kommer med tilladelse fra Keefus Outdoors - se mere her:

 

Jeg kom på udtrykket “Microcamping” sidste år. Denne let udvandede version af “Microadventure” vil sikre, at dine børn elsker at være ude.

Du har måske godt hørt udtrykket microadventure brugt i de sidste par år, når du taler om at nyde naturen. Udtrykket (hvis du ikke har det) blev opfundet af den britiske eventyrer og ivrig vild camper Alastair Humphreys.

Det indebærer grundlæggende at komme ud, hvis huset er en nat, finde en bakke (ikke campingplads) at sove på og tilbringe en afslappende nat under Stars . Dette skal ske uden brugen af ​​et telt og i stedet for at dække din sovepose med en Bivvy-taske (en posh plastikpose) for at forhindre dig i at blive våd, hvis vejret drejer sydpå.

Jeg har tilbragt mange aftener på denne måde og lad mig fortælle dig, at det er fantastisk - jeg opfordrer nogen til at prøve det. Sagen er, at det britiske vejr hurtigt kan omdanne et potentielt stort Microadventure til en elendig nat i en våd plastpose.

Microcamping

Jeg ville have en mikrocamp for at fange spontaniteten og følelsen af ​​eventyr, der følger med en microadventure, men med den ekstra komfort og sikkerhed, der følger med "ordentlig" camping. De fire vigtige tip nedenfor er nøglen til at få det rigtigt.

1. Tag kun de nøgne ting.

Camping ture med børn kan ende med at du pakker alt andet end køkkenvasken. Kæmp for dette brændende !!!

Husk, at du kun er ude en nat. De har ikke brug for seks skift af tøj, de har ikke brug for en uges mad værd, og heller ikke dig. Lad dem blive beskidte, lad dem spise Super Noodle-sandwich til aftensmad med ristede marshamallows. De vil elske dig for det.

Et telt, en komfur, soveposer / tæpper, mad, slik og drikke, og du er ret god til at gå. Tag en fodbold eller en frisby til noget udendørs underholdning.

check ud dette indlæg for en liste over mine egne mikrocamping-vigtigheder.

2. Hold dit gear Microcamp klar

Udskydning er den største dræber med mikrocamp, husk at spontanitet er nøglen her. Når du har spikret dine nøglen nødvendigt, skal du ikke bruge dem en gang og sæt dem bag på garagen og glemme dem. Hold dem let tilgængelige et sted, så du bare kan gribe alt og sejle det hele i bilen. Dette giver dig mulighed for at være impulsiv, men også selvsikker på, at du har alt, hvad du har brug for til en fantastisk aften.

3. Hold det lokalt

Vi har alle sandsynligvis tilbragt tid på de store campingpladser til store virksomheder. Du kender dem; statiske campingvogne landsbyer, super dyre klubhus til underholdning og enorme brusebad du skal stå i kø for.

Tag dig tid og se lidt mere lokalt. Du finder altid en uafhængigt kørt campingplads eller en lille arbejdsgård, der bruger et tomt felt til campister og Walkers . De vil sætte pris på skikken og børnene får måske endda fodre dyrene.

En anden fordel ved at bo lokalt er, at du endda kan mikrocampe i en skoleaften! En tidlig morgenmad, en hurtig tur hjem for at blive frisk og dine små kløer for at komme i skole for at fortælle deres venner, hvilke eventyr de har haft!

4. Hader ikke på teknologien

Dette er ikke alles kop te, men en ting, vi sørger for, inden vi går i mikrocamping, er, at den frygtede tablet er fuldt opladet.

Mobile enheder (til alle deres fejl) kan bruges på mange måder for at give dit barn en bedre forståelse af det store udendørs. F.eks. Er Geocaching-appen en fantastisk download (lidt som global skjule). Det er bestemt at holde dem engagerede i timer uanset deres alder. Brug kameraet om bord til at identificere planter og dyr til senere gennemgang eller lad dem lave deres egne udendørs videoer til at uploade til YouTube. Tilsvarende kan du finde en liste med gode udendørs apps-kontrol her.

Når du først har set solen gå ned, er det den perfekte måde at afslutte dagen, når du har set solen gå ned i en sovepose med en mave fuld af ristede marshmallows for at se en downloadet film.

Hold det enkelt, hold det improviseret, hold det sjovt, men endnu vigtigere, nyd DEG SELV.

Glad mikrocamping.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Siani Driver
-->